Til innholdet

Andre nyheter

Samfunnsviternes sekretariat

Sekretariatet opprettholder normal bemanning på telefon og e-post. Det kan påløpe noe behandlingstid ved stor pågang. Det legges ikke opp til møter på sekretariatet.

Kontakt oss på telefon 22 03 19 00, post@samfunnsviterne.no | bistand@samfunnsviterne.no

Dersom du blir permittert har du krav på fritak for kontingent i Samfunnsviterne. Ta kontakt på post@samfunnsviterne.no


Samfunnsviternes digitale kurs våren 2020

I henhold til rådene fra helsemyndighetene, å redusere spredning av koronaviruset, har Samfunnsviterne avlyst alle planlagt fysiske kurs denne våren. I løpet av mai og juni tilbyr vi imidlertid ca 20 digitale kurs både for tillitsvalgte og medlemmer.

Les mer

Nøkler og et hus

Renteendringer i Danske Bank

Har du spørsmål i kjølvannet av de siste renteendringene? Danske Bank har laget en side med informasjon om det du måtte lure på.

Les mer

Forsikring i Storebrand

Her finner du informasjon om ulike forsikringer i Storebrand.

Les mer

Merete Nilsson

Kjære medlemmer og tillitsvalgte

Samfunnsviterne deltar i dugnaden for å dempe konsekvensene av COVID-19 utbruddet. Vi ønsker å bidra til gode lokale løsninger på de utfordringene koronaviruset medfører for samfunnet og arbeidslivet.

Les mer

Kontingentfritak for permitterte, arbeidsledige og selvstendig næringsdrivende

Som følge av koronaviruset får medlemmer som er permitterte, arbeidsledige og selvstendig næringsdrivende fritak for å betale kontingent i Samfunnsviterne.

Les mer

Danske Bank Korona-webinar

Samfunnsviternes samarbeidspartner, Danske Bank, inviterer til webinar: Korona: Ukentlig oppdatering fra finansmarkedene.

Les mer

Kalender

Kurs i Samfunnsviternes regi avlyses

I henhold til rådene fra helsemyndighetene, å redusere spredning av coronaviruset, har Samfunnsviterne nå besluttet å avlyse alle kurs i mars og april i regi av foreningen sentralt.

Les mer

Fant du det du lette etter?