Oslo kommune

Akademikere i Oslo får nye stillinger

Oslo kommune og Akademikerne er blitt enige om justeringsforhandlingene i kommunen. Lektorer, ingeniører, arkitekter, psykologer, leger, jordmødre og pedagogisk/psykologisk rådgivere får lønnstillegg. Akademikerne har også fått gjennomslag for nye stillinger som stiller krav om høyere akademisk utdanning.

Les mer

Fem mennesker på en arbeidsplass rundt et møtebord

Lokale forhandlinger og opplæring av tillitsvalgte

Lokale forhandlinger gjennomføres i løpet av høsten. I den forbindelse arrangerer Samfunnsviterne og Akademikerne i august og september tre kurs og konferanser for tillitsvalgte i Oslo kommune.

Les mer

Håndhilse i møterom

Lokale lønnsforhandlinger 2018

Lokale forhandlinger i Oslo kommune gjennomføres til høsten. Her får du informasjon om hva du som medlem i Samfunnsviterne bør gjøre i forkant av og i forbindelses med de lokale forhandlingene.

Les mer

Rådhuset i Oslo

Enighet i lønnsoppgjøret i Oslo kommune

Natt til torsdag 24. mai kom Akademikerne til enighet med Oslo kommune i meklingen i årets lønnsoppgjør.

Les mer

Streikevarsel fra Akademikerne i Oslo kommune

383 ansatte i blant annet Rådhuset og i Plan- og bygningsetaten tas ut i streik dersom det blir brudd i meklingen mellom Akademikerne og Oslo kommune neste uke.

Les mer

Rådhuset i Oslo

Info til tillisvalgte: brudd i oppgjøret i Oslo kommune

Akademikerne brøt forhandlingene i hovedoppgjøret tirsdag 1. mai. Forhandlingene går nå til mekling. Meklingsfristen er satt til 23. mai kl 24.00.

Les mer

Akademikerne krever lokale lønnsforhandlinger i Oslo

- Byrådet i Oslo har en ambisjon om å bli verdens «smarteste» by. Dette målet vil de aldri nå så lenge de beholder Norges mest gammeldagse lønnssystem, sier forhandlingsleder Erik Graff.

Les mer

Akademikerne bryter forhandlingene i Oslo: Krever endring av utdatert lønnssystem

- Lønn må forhandles lokalt på arbeidsplassen, slik at kommunen kan sikre seg nødvendig kompetanse og levere gode tjenester til befolkningen, sier forhandlingsleder Erik Graff.

Les mer