Når studiestøtten er brukt opp, og du ikke rekker flere ekstravakter på jobb fordi eksamen er rundt hjørnet, er det fint å være medlem i Samfunnsviterne.

Som medlem i Samfunnsviterne har du tilgang på en rekke medlemsfordeler som kommer godt med, når økonomien ikke er på ønsket nivå. Her får du nyttige tips om hvordan du kan takle en økonomisk nedgangsperiode bedre.

Det kan for eksempel være vanskelig å bruke mye penger på tidsskrift og pensum når pengene ikke strekker til. Samfunnsviterne har forhandlet frem en avtale med Universitetsforlaget som gir våre medlemmer opptil 25% rabatt på utvalgte tidsskrift. Som medlem i Samfunnsviterne kan du også spare en del penger på å bruke rabatten på Ordnett. Medlemmer får 35 % rabatt på digitale ordbøker fra Ordnett.

Andre uforutsette kostnader som plutselig kan komme, er behovet for nye briller. Trenger du en synsundersøkelse? Samfunnsviterne har en avtale med Brilleland som gir medlemmer rabatter på synsundersøkelse og briller.

Studenter har ikke bare kostnader knyttet til pensum, men det er også dyrt å bo og betale strøm. Av den grunn håper Samfunnsviterne at den spesiallagde avtalen med Fjordkraft kan gjøre hverdagen litt enklere for studentene. Les om strømavtalen her.

Ikke minst er det økonomisk lurt for studenter å tenke langsiktig. En deltidsjobb ved siden av studiene vil alltid bidra til litt bedre økonomi. Hvordan skrive en god CV? Hva skal med i en god søknad? Samfunnsviterne har flere tips på nettsiden om hvordan du kan forhandle lønn for første gang. På siden: KLAR for arbeidslivet, deler vi nyttig informasjon om karriere, lønn og arbeid for studenter.

Har du PC/Mac? Vår samarbeidspartner Danske Bank gir deg kort, konto og PC/Mac-forsikring – helt kostnadsfritt så lenge du er studentmedlem! Som medlem i Samfunnsviterne får du Akademiker-rabatt på alle bank- og forsikringstilbud du kan ha behov for i studietiden.

Spar penger og benytt deg av flere medlemsfordeler i Samfunnsviterne!