Til innholdet

Oslo kommune

Akademikerne forhandler for 3.051 personer i Oslo kommune.

 Årets mellomoppgjør i Oslo kommune startet 25. april 2019, og Akademikerne krever solid reallønnsvekst for høyt utdannede i Oslo kommune – og at lønnsforhandlingene skjer lokalt på den enkelte arbeidsplass.

Det er brudd i forhandlingene om årets lønnsoppgjør i Oslo kommune. Lønnsoppgjøret går nå til mekling, og fristen til å komme til enighet er satt til 23. mai klokken 24.00.

Lønnstabell Oslo kommune pr 28.5.2019

 

Streiken i Oslo kommune er avsluttet

Mandag ettermiddag kom Akademikerne og Oslo kommune til enighet i mellomoppgjøret 2019. Etter en kort og målrettet streik som legger press på forhandlingene i 2020, er Akademikernes medlemmer i rådhuset tilbake på jobb tirsdag morgen.

Les mer

Program for streikens to første dager

Markeringen av streiken finner sted i Borggården ved Oslo Rådhus.

Les mer

Akademikerne i streik i Oslo kommune

- Oslo kommune sliter med å beholde dyktige ansatte. Skal vi sikre gode tjenester til befolkningen, kan ikke kommunen tape kampen om arbeidskraft, sier Erik Graff, forhandlingsleder for Akademikerne i Oslo.

Les mer

Meklingsinnspurt og mulig streik i Oslo kommune

Onsdag 1. mai brøt som kjent Akademikerne tarifforhandlingene i Oslo kommune, og tariffoppgjøret gikk til tvungen mekling for å forsøke å oppnå enighet og unngå streik.

Les mer

Spørsmål og svar om brudd i Oslo 2019

Her finner du nyttige forklaringer knyttet til bruddet i Oslo kommune.

Les mer

Brudd Oslo Kommune

Årets oppgjør viser at Oslo kommune i for liten grad belønner ansatte med høy utdannelse, og gjør det mindre attraktivt å jobbe i kommunen.

Les mer

Forventer solid lønnsoppgjør for Akademikernes medlemmer

Akademikerne krever solid reallønnsvekst for høyt utdannede i Oslo kommune – og at lønnsforhandlingene skjer lokalt på den enkelte arbeidsplass.

Les mer

Fant du det du lette etter?