Medlemmer i Samfunnsviterne kan benytte seg av en forsikringsavtale som er en av av markedets beste op pris og vilkår på alle forsikringer man har behov for. Forsikringene må bestilles av medlemmet selv, det er ingen forsikringer som automatisk følger medlemskapet.

Nettportal: https://www.storebrand.no/site/akademikerne.nsf/pages/samfunnsviterne
Telefon: 67 51 93 09
E-post: Følg lenken over og send mail fra skjema på siden

 

Hvor har Samfunnsviterne forsikring?

Både kollektive og private forsikringer ligger nå under Storebrand, per 1.10.2019. 

*Vi bytter forvalter av forsikringskontoret 1.oktober. Dette berører ikke noen av dine forsikringer, men du vil av den grunn motta papirfaktura i november og desember som må betales manuelt i din nettbank. Fra Januar vil din opprinnelige avtalegiro fungere som tidligere. For deg som har både kollektive og private forsikringer vil de fremover vises på samme side, og faktureres på samme giro.*

 

Hva er fordelene?

I juni 2018 gikk 12 av de 13 Akademikerforeningene sammen og stiftet Akademikerne Pluss. Akademikerne Pluss sitt formål er å forhandle frem og følge opp medlemsfordeler for medlemmene i 12 av de 13 Akademikerforeningene. Selskapet har mandat til å forhandle avtaler på vegne av 180.000 meldemmer. Selskapet eies av foreningene som bruker avtalene. 

 

Kontakt Storebrand forsikring for Akademikerne om du har spørsmål

På grunn av avtalen som Akademikerne Pluss har forhandlet frem vil det si at Storebrand har opprettet en egen kundeavdeling kun for Akademikermedlemmer.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med Storebrand for å diskutere hvilke løsninger som er best for deg. Der får du også enkelt kjøpt de forsikringene som du og din familie har behov for.

Kontoret er bemannet med erfarne rådgivere som kan gi deg informasjon om både kollektive og private forsikringstilbud, samt bistå med nytegning og flytting av forsikringer fra andre forsikringsselskaper.