Bank og forsikring

Samfunnsviterne har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interesser. Vi er derfor glade for å kunne tilby medlemmene en av markedets beste avtaler innen bank og forsikring. Benytt deg av tilbudet i Danske Bank og Storebrand.

Storebrand Forsikring - blant markedets beste priser og vilkår på forsikring levert av Storebrand

Forsikringspartneren til Samfunnsviterne er Storebrand. Som medlem får du Storebrands beste priser på forsikring. Samfunnsviterne har et eget forsikringskontor du kan kontakte ved alle spørsmål.

Se oversikt over forsikringer og priser på samfunnsviterne.no/forsikring 

Kontakt forsikringskontoret for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 67 51 93 09
E-post: Følg lenken over og send mail fra skjema på siden

 

Danske Bank - med en garanti om markedets beste betingelser på lån

Vår samarbeidspartner Danske Bank gir deg et svært godt banktilbud. Du kan være trygg på at du har blant markedets beste betingelser både nå og i fremtiden, uten å måtte forhandle på rentene.

Se flere fordeler og bestill her www.danskebank.no/samfunnsviterne

Kontakt Danske Bank for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 987 05 550
E-post: 05550@danskebank.no

 

Starte egen virksomhet?

Pensjon, forsikring og banktjenester:

  • Du kan opprette en svært gunstig pensjonsavtale gjennom vår samarbeidspartner Storebrand. Forutsigbare betingelser, relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon er noen av fordelene vi har fremforhandlet. Mer informasjon om tilbudet finner du her, eller ved å kontakte Storebrand på tlf. 22 31 52 77, eller send e-post til bedrift@storebrand.no.
  • Samfunnsviterne har fremforhandlet en forsikringsavtale hos Storebrand som sikrer medlemsbetingelser som er blant markedets beste. Gjennom avtalen har du til alle typer personforsikringer, samt gunstige næringslivsforsikringer. Les mer om forsikringene og priser her!