Bank og forsikring

Samfunnsviterne har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interesser. Vi er derfor glade for å kunne tilby medlemmene en av markedets beste avtaler innen bank og forsikring. Benytt deg av tilbudet i Danske Bank og Storebrand.

Storebrand Forsikring - blant markedets beste priser og vilkår på forsikring levert av Storebrand

Forsikringspartneren til Samfunnsviterne er Storebrand. Som medlem får du Storebrands beste priser på forsikring. Samfunnsviterne har et eget forsikringskontor du kan kontakte ved alle spørsmål.

Se oversikt over forsikringer og priser på samfunnsviterne.no/forsikring 

Ut året får medlemmer 10 prosent ekstra rabatt hos Storebrand ved kjøp av nye private forsikringer som bil, hus, hytte, båt og mer. Sjekk hva du kan spare på dine forsikringer!

Kontakt forsikringskontoret for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 67 51 93 09
E-post: Følg lenken samfunnsviterne.no/forsikring og send mail fra skjema på siden

 

Danske Bank - med en garanti om markedets beste betingelser på lån

Vår samarbeidspartner Danske Bank gir deg et svært godt banktilbud. Du kan være trygg på at du har blant markedets beste betingelser både nå og i fremtiden, uten å måtte forhandle på rentene.

Se flere fordeler og bestill her www.danskebank.no/samfunnsviterne

Kontakt Danske Bank for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 987 05 550
E-post: 05550@danskebank.no

 

Starte egen virksomhet?

Pensjon, forsikring og banktjenester:

Pensjonsavtale:

På vegne av våre medlemmer har vi fremforhandlet en svært god og helhetlig samarbeidsavtale med Storebrand. Denne avtalen gir trygghet og forutsigbare priser på pensjon for alle medlemmer som driver egen virksomhet, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene.

Pensjonspengene blir investert i selskapene som er best rustet for fremtiden, fordi vi mener det vil gi dere en størst mulig pensjonspott. Du får altså i pose og sekk: god avkastning og god samvittighet.

 

Storebrand Finansiell Rådgivning hjelper deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt din økonomi, både som privatperson og selvstendig næringsdrivende.

 

Ta kontakt med Storebrand for et uforpliktet tilbud på pensjon! Klikk her for å kontakte Storebrand eller ring Kundeteam Bedrift på telefon 22 31 52 77.

 

Pensjonsrådgivning

Usikker på hva du kan forvente i pensjon, eller har du andre spørsmål knyttet til pensjonsordningen din? Medlemmer får halv pris på pensjonsrådgivning inntil 4 timer hos aktuarselskapet Actecan.


Forsikring

Samfunnsviterne har fremforhandlet en forsikringsavtale hos Storebrand som sikrer medlemsbetingelser som er blant markedets beste. Gjennom avtalen har du til alle typer personforsikringer, samt gunstige næringslivsforsikringer. Les mer om Samfunnsviternes forsikring!

 

Bank:

Samfunnsviternes bankavtale med Danske Bank: God pris på lån og andre banktjenester. NB! Halv pris på bedriftspakke for bedrift og enkeltmannsforetak, herunder råd om eierskap, drift og finansiering