Faglig påfyll: kurs og karriere

Vi viser vei for våre medlemmer, uansett om de er i starten av din arbeidskarriere, har jobbet noen år og ønsker et karriereskifte eller om de nærmer deg pensjonsalder. Kurs og møteplassene foreningene inviterer medlemmene til, er en del av det faglige tilbudet Samfunnsviterne tilbyr sine medlemmer.

En mann, en vekt, et stressveske

Karriere

Samfunnsviterne tilbyr et skreddersydd karrieretilbud for samfunnsvitere og humanister.

Les mer

En illustrasjon av en PC og en eksamenshatt festet på PCen

Digitale kurs på Min side

I samarbeid med våre kurspartnere tilbyr Samfunnsviterne en rekke digitale kurs med umiddelbar tilgang via Min Side til medlemmer og tillitsvalgte. Lær mer om forhandlinger, pensjon, hvordan du lykkes i et digitalt arbeidsliv, effektiv kommunikasjon, arbeidsrett og mye mer.

Les mer

Kurs og aktiviteter

Samfunnsviterne tilbyr en rekke kurs og møteplasser for medlemmene. Kursene er for ulike målgrupper. Vi har også en rekke opplæringsfilmer tilgjengelig for Min side.

Les mer

Digitale kurs fra Videocation

Nå kan du som medlem i Samfunnsviterne abonnere på Videocation gratis i én måned. Med Videocation får du tilgang til over 200 videokurs fra 90 ledende eksperter. Alle kursene er på norsk.

Les mer

Rabatt på kurs hos JUS


Samfunnsviternes medlemmer får rabatt på kurs levert av Juristenes Utdanningssenter (JUS), som er den ledende aktøren innen juridisk etterutdanning. JUS tilbyr kurs innen de fleste rettsområder, og har også en portefølje av kurs innen økonomi, forhandlinger og ledelse.

Les mer