ANSA og Samfunnsviterne har inngått en avtale som gir medlemmer av ANSA som studerer innen samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag, gratis studentmedlemskap i Samfunnsviterne. Gjennom ANSAs avtale med Samfunnsviterne kan du være gratis medlem i Samfunnsviterne så lenge du har et aktivt medlemskap i ANSA.

Hva er ANSA?

ANSA ivaretar utenlandsstudentenes interesser. ANSAs formål er å ivareta de norske utenlandsstudentenes faglige, økonomiske, sosiale og kulturelle interesser, samt å skape forståelse for den ressurs utenlandsstudentene representerer i kraft av sin internasjonale erfaring og kompetanse.

ANSA er en partipolitisk nøytral interesseorganisasjon med stor gjennomslagskraft. Organisasjonen har et godt forhold til alle partier på Stortinget, Lånekassen og utdanningsmyndigheter i Norge.

Hovedkontoret til ANSA ligger i Oslo. Her finner du også et senter for informasjon om studier i utlandet med heltidsansatte konsulenter som gir deg nyttig informasjon slik at du skal kunne ha best mulig grunnlag for å finne ditt drømmestudium.

 

Hvordan benytte seg av tilbudet?

Les mer på ANSA sine nettsider dersom du ikke er medlem av ANSA.
Er du allerede ANSA-medlem, kan du melde deg inn i Samfunnsviterne her. Ha medlemsnummeret ditt i ANSA for hånden og oppfør dette i kommentarfeltet i søknadsskjemaet.

 

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål i forbindelse med avtalen: student@samfunnsviterne.no - tlf: 22 03 19 00.