Placeholder: ArticlePage : Article Top
Illustrasjon av hånd som setter på plass den siste brikken i et fargerikt puslespill hvor brikkene har avbildet stilliserte hoder.
Nysgjerrig på å jobbe innen HR? Her finner du eksempler på aktuelle arbeidsgivere. Foto: Shutterstock/Tomertu.
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Eksempler på arbeidsgivere

HR - Human Resources

Her finner du eksempler på aktuelle arbeidsgivere og toneangivende stemmer innen HR.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Arbeid og inkludering, kurs, kompetanseutvikling og karriereveiledning, er bare noe av det du kan jobbe med innen HR.

Klikk deg inn på eksemplene under for å bli bedre kjent med bransjen, tjenestene, tilbudene og nettverkene de representerer.

HR Norge

HR Norge er en medlemsorganisasjon og kompetansesenter for alle som jobber med HR, organisasjon, ledelse og arbeidsliv. Bruk siden til å bli bedre kjent med bransjen, nettverkene, arrangementene og ledige stillinger (som du finner under «Jobbmarked»).

https://www.hrnorge.no/

Hero kompetanse

Hero Kompetanse tilbyr blant annet kurs og karriereveiledning av minoritetsspråklige. Lenken under sender deg direkte til en oversikt over ledige stillinger.

https://www.hero.no/om-oss/ledige-stillinger/

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse er et resultat av sammenslåingen av Diku, Kompetanse Norge, Universell og deler av Unit og NSD. Direktoratet jobber blant annet for å løfte kompetansen i befolkningen, gjøre utdanning og opplæring av høy kvalitet tilgjengelig for alle. Se deres ledige stillinger ved å følge lenken.

https://hkdir.no/om-oss/ledige-stillingar

Podium

Podium leverer arbeidsrettet og kvalifiserende kurs og tjenester som karriereveiledning til NAV, fylkeskommuner og næringslivet. Lenken sender deg rett til deres ledige stillinger.

https://www.podium.no/jobbe-hos-oss

Arbeid & Inkludering

Arbeid & Inkludering er en del av NHO, og hjelper flere mennesker ut i arbeidslivet. Her finner du en oversikt over arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge og kan filtrere på fylke og lokalavdelinger.

https://www.arbeidoginkludering.no/om-oss/medlemmer/

Simployer

Simployer hjelper arbeidsgivere til å inspirere, administrere og utvikle arbeidsstyrken sin, og leverer faglig og juridisk kompetanse og teknologi til norsk arbeidsliv innen områder som personal, ledelse, HMS, lønn og regnskap. Følg lenken for å finne aktuelle stillinger.

https://www.simployer.no/jobb/

 

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Les også:

En statsmann foran en forsamling journalister med fotoutstyr og holder frem et ark

Kommunikasjon og media

Trigges du av godt språk? Elsker du medier og god kommunikasjon? Er du kreativ og nyskapende? Da kan disse jobbene være aktuelle for deg.

Fire personer sitter i et møterom og den ene møtedeltakeren holder et VR-sett mot håret. Det er også et VR-sett og pc på bordet.

Teknologi

Har du kunnskap om menneskelig atferd og en interesse for teknologi? Er du god på å identifisere problemer og komme med løsning på disse? Da kan en jobb innen teknologi være midt i blinken for deg!

Tre personer sitter rundt et bord og ser på en fjerde person skrive på en tavle.

Salg, markedsføring og reklame

Elsker du å skape resultater og vekst? Er du nysgjerrig og kreativ? Trives du å jobbe med mennesker og tall? Da står du foran mange spennende jobbmuligheter.