Placeholder: ArticlePage : Article Top
Kvinner og menn sitter rundt et bord og diskuterer. Arbeidsmøte i uformelle omgivelser i en leilighet.
Mediebransjen byr på mange spennende jobbmuligheter.
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Eksempler på arbeidsgivere

Media

Her finner du eksempler på aktuelle arbeidsgivere og toneangivende stemmer innen media.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Kommunikasjon, medieanalyse, medierådgivning, journalisme, markedsføring eller reklame – mediebransjen byr på mange spennende muligheter.

Klikk deg inn på eksemplene under for å bli bedre kjent med bransjen, tjenestene, tilbudene og nettverkene de representerer.

Kommunikasjonsforeningen

Kommunikasjonsforeningen er en interesseorganisasjon for kommunikasjonsmedarbeidere. Her finner du en oversikt over ledige stillinger i bransjen.

Klikk deg videre her for å se ledige stillinger.

Teft

Teft er et rekrutteringsbyrå for aktører innen media, markedsføring, design og teknologi. Ledige stillinger fra oppdragsgiverne deres lyses ut i lenken under.

Her finner du ledige stilliner hos Teft.

Kampanje

Kampanje Media AS er et frittstående og uavhengig medieselskap som tilbyr nyheter, informasjon og fagstoff for medie- og kommunikasjonsbransjen. Sjekk ledige stillinger i lenken under.

Her finner du Kampanjes jobbliste.

Konsulentguiden

Konsulentguiden representerer konsulentselskaper innen kommunikasjon/PR. Du finner en oversikt over bedrifter som rekrutterer folk i feltet i lenken under.

Klikk deg videre til relevante bedrifter hos Konsulentguiden.

Journalisten

Journalisten.no gir deg nyheter om media, journalistikk, presseetikk og ledige stillinger. Her sender vi deg rett til stillingsannonsene deres.

Ledige stillinger hos Journalisten.no

Mediebyråforeningen

Mediebyråforeningen jobber for å styrke mediebyråenes posisjon og omdømme, og bidra til en bærekraftig, attraktiv og aktuell bransjeutvikling. Les mer om mediebyråene de representerer via lenken.

Liste over medlemsbyråer.

Abelia – Forum for kommunikasjonsbyråer (KOMM)

KOMM jobber for å synliggjøre verdien av god kommunikasjon, fremme bransjens kvalitet og etikk og være en pådriver for bransjens interesser og faglige utvikling. Klikk på lenken for å få en oversikt over medlemmene de representerer.

Her finner du liste over bransjeforeninger.

Den norske Forleggerforeningen

Den norske Forleggerforeningen jobber for å opprettholde og styrke forlagsbransjens kulturelle, rettslige og økonomiske rammevilkår. Her finner du en oversikt over alle forlagene i foreningen.Klikk deg videre til forlagslisten.

Schibsted

Schibsted er et internasjonalt mediekonsern som eier en rekke merkevarer innen nyheter, entreprenørskap og innovasjon. På karrieresidene deres kan du finne ledige stillinger, og lese om deres traineeprogram, internships og hva det vil si å jobbe for Schibsted.

Klikk her for ledige stillinger i hele norden.

Aller Media

Aller Media er et media- og tjenestekonsern med en bred portefølje av merkevarer. Bli bedre kjent med konsernet og se ledige stillinger.

Klikk deg videre her for å lære hvordan det er å jobbe i Aller Media.

NHST Media Group

NHST Media Group er et norsk mediekonsern som blant annet eier avisen Dagens Næringsliv. Se ledige stillinger ved å følge lenken fra denne siden.

Ledige stillinger i NHST Media Group.

NRK

NRK er den største mediebedriften i Norge. Du finner mer informasjon om ledige stillinger, praksis og sommerjobb, og hvordan det er å jobbe i NRK i lenken under.

Hvordan det er å jobbe i NRK.


Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Les mer om bransjer som er aktuelle for deg

En statsmann foran en forsamling journalister med fotoutstyr og holder frem et ark

Kommunikasjon og media

Trigges du av godt språk? Elsker du medier og god kommunikasjon? Er du kreativ og nyskapende? Da kan disse jobbene være aktuelle for deg.

Tre personer sitter rundt et bord og ser på en fjerde person skrive på en tavle.

Salg, markedsføring og reklame

Elsker du å skape resultater og vekst? Er du nysgjerrig og kreativ? Trives du å jobbe med mennesker og tall? Da står du foran mange spennende jobbmuligheter.

Fire personer sitter i et møterom og den ene møtedeltakeren holder et VR-sett mot håret. Det er også et VR-sett og pc på bordet.

Teknologi

Har du kunnskap om menneskelig atferd og en interesse for teknologi? Er du god på å identifisere problemer og komme med løsning på disse? Da kan en jobb innen teknologi være midt i blinken for deg!