Placeholder: ArticlePage : Article Top
Et portrettbilde av en mann som smiler. Bak mannen er det en bokhylle.
Placeholder: ArticlePage : Article Header

vi hjelper deg

Tilbud om karriereveiledning

Ønsker du å snakke med noen om karrieremulighetene dine? Samfunnsviterne tilbyr nå karriereveiledning over telefonen.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Samfunnsviternes medlemmer skal ha det bra på jobb og i karrieren deres og vite at de alltid har noen i «ryggen», som støtter og gir råd.

Et av de tilbudene vi tilbyr medlemmene våre er en individuell karriereveiledning i samarbeid med AG Johnsen og Knut Roppestad.

Arbeidsledig eller i omstilling? Da er det gratis

Er du arbeidsledig eller risikerer du å miste jobben på grunn av omstilling på arbeidsplassen tilbyr Samfunnsviterne inntil tre timer gratis individuell veiledning.

Student eller nyutdannet? Få en gratistime

Også for deg som er student eller nyutdannet har vi et gratistilbud på karriereveiledning. Få 1 kostnadsfri karriereveiledningstime (inntil 12. måneder etter fullført utdanning).

I jobb? Da får du medlemspris

Dersom du er i jobb, men ønsker å snakke med noen om karriereutvikling, tilbyr Samfunnsviterne en individuell karriereveiledning til medlemsprisen 1550 kroner per time (ekskl. mva.).

Hva karriereveiledningen vil omfatte, er litt avhengig av dine egne ønsker og behov. Dette avklares innledningsvis i samtalen.

I samtalen vil du i større grad utforske mulighetene dine gjennom for eksempel å se på status for nå-situasjonen din, kartlegge kompetansen din, hvilke mål du har for karrieren din og videre plan for å nå disse.

Slik tar du kontakt for en individuell karriereveiledning

Vi har et samarbeid med Knut Roppestad, som har over 20 års erfaring innenfor karriere-, leder- og organisasjonsutvikling.

Ønsker du å benytte deg av ordningen, kontakter du Knut Roppestad direkte på telefon 901 16 601 (hverdager mellom 9-16).

CV, søknad og generelle karrierespørsmål. Da kontakter du oss

Om du trenger hjelp til å vurdere CV-en og søknaden din, eller har andre mer generelle spørsmål om karrieren din, kontakter du oss i Samfunnsviterne.

Du kontakter oss på [email protected], gjennom kontaktskjemaet vårt eller via forumet vårt.

Vi har også en rekke aktuelle artikler på nettsidene våre som det kan være verdt at du har en titt på.

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom