Suksess på eksamen handler ikke bare om å starte lesingen tidlig nok, men hvordan du bruker tiden din både før og på eksamen.

Kurset tar opp hvordan man bør legge opp eksamensperioden samt hvordan man kan lære mest mulig effektivt når tiden er en knapp. I dette webinaret vil du lære hva du bør gjøre for å få frem det beste i deg selv.

Du vil blant annet lære:
- Hvordan planlegge eksamensperioden
- Eksamensstrategien TASK
- Hard start-teknikken
- Triks for at besvarelsen din skiller seg ut i mengden

Meld deg på webinaret her!

 

Foredragsholder Olav Schewe sitter på en stol og smiler.

Olav Schewe er forfatter av «Superstudent - lær mer effektivt, få bedre karakterer», en bok som har solgt over 25 000 eksemplarer i Norge og blitt oversatt til 18 språk. Olav beskriver seg selv som en gjennomsnittselev som har oppnådd toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. Han er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA.

Tid: 2. november kl. 18:00-19:30. 

Sted: Digitalt via Zoom. 

På webinaret vil du kunne stille spørsmål. Når du har meldt deg på arrangementet får du automatisk en e-postpåminnelse 24 timer og 1 time før kurset starter.

Her finner du informasjon om hvordan du deltar på kurset:

Du trenger Zoom-programvare på din PC eller mobil for å delta. Det kan være lurt å laste det ned allerede nå så det er klart til webinaret. Her er linker for å laste ned Zoom på

PC: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Iphone: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeeting


Meld deg på webinaret her.