Syns du det er vanskelig å forklare utenforstående hva du kan noe om? Samfunnsviterne NTNU inviterer til karriereforedrag, skreddersydd for samfunnsvitere og humanister.

Syns du det er vanskelig å forklare utenforstående hva du kan noe om? Er du lei av dumme oppfølgingsspørsmål når du forteller hva du studerer? Syns du det er vanskelig å finne jobber som er aktuelle for samfunnsvitere og humanister?

Samfunnsviterne UiO inviterer til karriereforedrag, skreddersydd for samfunnsvitere og humanister. Vi viser deg, ved hjelp av konkrete eksempler, hvordan du kan fremme faget ditt på en tydelig og god måte. Du får også eksempler på hvor samfunnsvitere og humanister jobber og tips til hvordan du kan finne aktuelle arbeidsgivere.

Tid og sted: TIrsdag 14. oktober fra kl. 19. Habitat, Trondheim
Arrangementet er gratis!

PåmeldingMeld deg på karriereoredraget her!

Følg også arrangementets Facebook-side for oppdatert informasjon

Om foredragsholder

Marie Toreskås Asheim jobber som fagrådgiver i Samfunnsviterne og har lang erfaring med karriereveiledning av studenter og nyutdannede. Hun har en humanistisk utdanningsbakgrunn, med master i religionshistorie fra Universitetet i Oslo, og videreutdanning innen karriereveiledning.