Som samfunnet ellers, er også arbeidslivet i konstant forandring. For både ledere og medarbeidere er det viktig å finne mening i arbeidet i en slik kontekst med store endringer.

Vi avlyser alle våre planlagte kurs ut juni grunnet coronaviruset. Du finner råd og informasjon om coronaviruset her.

På dette kurset vil filosofen Anders Fogh Jensen presentere hvilke utfordringer konstante forandringer fører til. For å forstå hvordan du kan takle en forandring, må du forstå hva mening er og hvorfor det er viktig å bevare meningen med arbeidet du utfører. Etter kurset vil du sitte igjen med gode råd til hvordan du kan skape deg et meningsfullt arbeidsliv.

• Du får innsikt i forskjellige syn på forandring og hvordan mestre det i hverdagen og på jobb
• Du lærer om hva mening er og i hvilke sammenhenger noe gir mening både for deg og dine medarbeidere
• Du lærer om hva som er viktig å holde fast i når arbeidslivet og organisasjonen er i stadig forandring

Tidspunkt: Tirsdag 21. april 2020, kl. 09:00-12:30
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo

Kursavgift:
Medlem: kr. 900
Ikke-medlem: kr. 1 300

Faktura: Dersom faktura skal stiles og sendes til en annen mottaker enn selve deltakeren, vennligst skriv dette i kommentarfeltet sammen med fullstendig fakturaadresse og referansenummer.

Husk at du i mange tilfeller kan få kurs knyttet til etter- og videreutdanning dekket av din arbeidsgiver.

Om kursholder:
Anders Fogh Jensen er en dansk filosof, forfatter, dramatiker, foredragsholder og hyppig debattant i danske medier. Han er utdannet fra København og Paris, og har forfattet en rekke bøker, bla: Mellem ting, Foucaults filosofi (2005), Projektsamfundet (2009), Projektmennesket (2009), Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard? (2013), Pseudoarbejde, Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting (2018).

Merk: Reise og opphold dekkes ikke av Samfunnsviterne. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset.

Kurset er åpent for alle!