Modul 1 - Kurs i forhandlingsteknikk for tillitsvalgte i Spekter-området

Samfunnsviterne inviterer i samarbeid med øvrige Akademiker-foreninger til kurs i forhandlinger for tillitsvalgte i Spekter-området 22.- 23. mars. God tillitsvalgtopplæring er et viktig satsingsområde for foreningene, og våre kurs og konferanser er en fin arena for å treffe andre tillitsvalgte i sammenlignbare virksomheter.

Kursinformasjon

Tidspunkt:

22.mar 2023 - 23.mar 2023

Sted:

Clarion Hotel The Hub, Oslo

Målgruppe:

Tillitsvalgte i spekter område og SAN

Antall plasser:

5

Påmeldingsfrist:

14. februar

NB! Dette kurset er forbeholdt tillitsvalgte, og du må logge deg inn for å melde deg på

Logg inn for å melde meg på

Målet for kurset er å gi tillitsvalgte i Spekter-området både praktisk og teoretisk kunnskap om sentrale og lokale forhandlinger – muligheter og begrensinger, gjennomføring, teknikk og taktikk.

Kort om kursets innhold
Kurset er beregnet på både nye og mer erfarne tillitsvalgte. Kurset gir en kort innføring i Spekterområdet, herunder avtaleverk og forhandlingsmodell. Videre gir kurset en gjennomgang av tallgrunnlag og sentrale begreper, med hovedfokus på forhandlingsteknikk i lokale forhandlinger. Dag to blir det forhandlingsspill, hvor det gjennomføres en «reell» forhandling, med arbeidsgiver og arbeidstakerparter.

Etter endt kurs vil du ha grunnleggende innsikt i og kunnskap om:
- Sentrale forhandlinger, overenskomster og lønnsforhandlingsbestemmelser
- Lokale forhandlinger – gjennomføring, teknikk og taktikk
- Forhandlinger trinn for trinn – herunder forberedelser, innretning og strategi, gjennomføring og avslutning.

Praktisk informasjon

Samfunnsviterne dekker reise, kursavgift og kost på kurset. Vi understreker at det er bindende påmelding. Praktisk informasjon fremkommer av deltakerbekreftelsen som sendes ut ved påmeldingsfristens utløp.

Første kursdag avsluttes med en hyggelig middag, og tilbud om middag og overnatting gjelder samtlige deltakere - også de som er bosatt i Oslo eller omegn. Hvis du ønsker å delta på middag og overnatting må du krysse av for dette i påmeldingsskjemaet.

Program: Last ned kursprogram her