Hva skjer etter pandemien, og hvordan går det med norsk og internasjonal økonomi på kort og lang sikt? Hvordan står det til med tillitsreformen i Norge, og hva er egentlig meningen med arbeidslivet?

På Samfunnsviternes årlige inntektspolitiske konferanse møter du ledende fagpersoner som skal snakke om nettopp dette. Sjeføkonom Jan Andreassen, professor Jørgen Randers, matematiker og teknologiekspert Silvija Seres og filosof og forfatter Anders Fogh Jensen kommer. Kommer du?

Er du tillitsvalgt i offentlig sektor og vil delta på Samfunnsviternes tariffkonferanse i etterkant av inntektspolitisk konferanse? Meld deg på HER!

Konferansen strømmes
Har du ikke anledning til å delta fysisk? Konferansen strømmes direkte, og påmelding er ikke nødvendig. Opptak av deler av konferansen vil bli gjort tilgjengelig i etterkant.

Praktisk info
For medlemmer og tillitsvalgte dekker Samfunnsviterne konferanseavgift, reise og lunsj på konferansen. Er du bosatt utenfor Norge må dekking av eventuelle reiseutgifter avtales særskilt ved påmelding. For ikke-medlemmer dekker Samfunnsviterne konferanseavgift og lunsj. Praktisk informasjon fremkommer av deltakerbekreftelsen som sendes ut ved påmeldingsfristens utløp. Vi understreker at det er bindende påmelding.


Målgruppe: Medlemmer og tillitsvalgte
Tid: 9. mars, kl. 11.00-16.30
Sted: Thon Hotel Bristol, Oslo
Antall plasser: 120
Påmeldingsfrist: 26. januar