Kom i gang med fondssparing - få 200 kroner i starthjelp

Medlemmer i Samfunnsviterne får 200 kroner for å komme i gang med sparingen hos Kron.

Publisert: | Sist endret:

Som medlem av Samfunnsviterne får du ekstra gode priser hos Kron på fonds- og pensjonssparing.

Kron er best i test hos Forbrukerrådet og ligger øverst på Finansportalens aksjefondsoversikt.

Å bli kunde hos Kron er enkelt og lærerikt, og nå får våre medlemmer 200 kroner i startkapital på fondssparing i en begrenset periode ved å bruke denne lenken.

Pensjons- og fondssparing med Kron som Samfunnsviterne-medlem

Sparer du i fond eller har lyst til å komme i gang, så kan du få de beste prisene på fondssparing og Individuell pensjonssparing (IPS) hos Kron.

Har du jobbet i privat sektor, har du egen pensjonskonto. Kron tilbyr lave kostnader (=mer pensjon) og enkel oversikt, med ekstra gode vilkår for deg som medlem.

SmartePenger.no har foretatt en vurdering av alle rabattavtalene i Akademikerne Pluss og konkluderer om Kron-avtalen at Kron har et av de aller beste tilbudene, med lave priser og stort utvalg.

Om du som medlem er nysgjerrig på om Kron er riktig for deg, les mer på våre nettsider om vår avtale med Kron.

Storebrand kjøper Kron

Kron videreføres, det samme gjør brukervennligheten, produkttilbudet og prisstrategien – foreningene og deres medlemmer vil møte det samme Kron som de er vant til.

Kron-sjef Emma Tryti har skrevet litt om nyheten i et blogginnlegg:

– Jeg er skikkelig glad for å kunne dele med dere at Kron får med seg Storebrand som ny eier. Kron vil fortsatt være Kron - den samme gjengen i den samme drakta, bare med mer kraft. Med Storebrand i ryggen skal vi gjøre gode investeringer tilgjengelig for alle – enda raskere og enda bedre. Tenk på det som «Kron med superkrefter».

Disse superkreftene skal komme deg til gode. Du vil kunne dra nytte av Storebrands brede utvalg av gode produkter gjennom flere nye tjenester, enda bedre kundeservice og brukeropplevelse - til de samme gode prisene. Sammen med Storebrand skal vi nå ut til enda flere.

(Les hele blogginnlegget her)