Placeholder: CoursePage : Content
Sofaprat plakat
Finn ut mer om dine muligheter som samfunnsviter i "Sofaprat med næringslivet" 28. februar. Du møter blant andre Deloitte, First House, Sopra Steria og Netlife.

Hva kan du bli som samfunnsviter? Sofaprat med næringslivet

Hva skal du bruke utdanningen din til? Dine jobbmuligheter er mange flere enn du tror. I denne sofapraten møter du spennende samfunnsvitere som forteller om hvordan de bruker sin kompetanse i jobben, og hva arbeidsgiverne leter etter.

Gratis matservering: Pokebowls

Det serveres velsmakende pokebowls, så husk å melde deg på, slik at vi får bestilt mat til deg. Gi beskjed om evt. matpreferanser i kommentarfeltet :)

Hvilke arbeidsgivere får du møte?

Til sofapraten kommer spennende samfunnsvitere fra blant andre Deloitte, First HouseSopra Steria og Netlife. Bli bedre kjent med deltakerne i presentasjonene nedenfor.

Sopra Steria

Anja Vestvold | Sopra Steria

Consulting Director og leder av Information Management i Sopra Steria

Vestvold jobber med rådgiving innen digital forvantling, informasjonsforvaltning og data management. I kundeoppdrat er hun opptatt av å ivareta samfunnsperspektivet, samtidig som virksomheter får brukt digitale løsninger mer effektivt i sine prosesser. Anja har ikke selv samfunnsvitenskapelig bakgrunn, men mner at kollegaer med den type kompetanse gjør henne bedre. Hun ønsker seg nye kollegaer som har en forståelse og interesse for hvordan samfunnsutviklingen og teknologien sammen skaper bedre løsninger.
Peter Jacob Jacobsen

Peter Jacob Jacobsen | First House

COO/partner i First House

Jacobsen har ansvar for planlegging og gjennomføring av noen av de største og mest komplekse oppdragene First House løser for sine kunder. Han er også seniorrådgiver for virksomheter innenfor energi- og industrisektoren. Peter Jacob har en mastergrad fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har også erfaring fra journalistikk. På sofapraten kommer han for å fortelle om hva First House ser etter hos samfunnsvitere.
Netlife

Mari Brenli | Netlife

Innholdsdesigner i Netlife

Mari er utdannet i statsvitenskap fra UiO og medier og kommunikasjon fra OsloMet, har bakgrunn som journalist og kommunikasjonsrådgiver, og jobber i dag som innholdsdesigner i Netlife. Her både lager og forbedrer hun nye og eksisterende digitale produkter og tjenester for kunder i både offentlig og privat sektor. Brenli har blant annet laget veiledning i karanteneregelverket under pandemien, forbedret byggesaksskjemaer og laget nytt arbeidsverktøy for en stor apotekkjede.  I tillegg holder hun kurs om kommunikasjon og klart språk - og mener mye om menyer og knapper.
Deloitte

Kristina Overn Krohn | Deloitte

Director, Risk Advisory i Deloitte

Kristina leder Deloitte Norges arbeid med tjenester knyttet til åpenhetsloven, menneskerettigheter og sosial bærekraft. Hun har lang erfaring med oppfølging av sosialt ansvar i leverandørkjeden, arbeidsforhold og arbeidslivskriminalitet i offentlig og privat sektor.  Kristina er statsviter med bakgrunn innenfor internasjonale relasjoner og politisk økonomi fra hhv. Universitetet i Oslo og London School of Economics, og har yrkeserfaring fra blant annet Riksrevisjonen og Aftenposten.

Moderator: Mats Kirkebirkeland | Civita

Rådgiver i Civita

Mats Kirkebirkeland fra Civita vil være møtemoderator for Sofapraten. Han har studert ved Handelshøyskolen BI i Oslo, har vært vararepresentant til Stortinget og medlem av Bydelsutvalget i Sagene for Høyre i perioden 2017-2021. Mats har også være medlem av Ekspertutvalget om kjønnsforskjeller i skoleprestasjoner og Folkehøyskoleutvalget. 

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Benytt sjansen - bli kjent med både potensielle arbeidsgivere og deres tanker om hva arbeidslivet leter etter hos deg som er samfunnsviterstudent, nyutdannet eller bare på jakt etter karriereinspirasjon. I tillegg blir det gratis mat og mingling. 

Arrangementet er i regi av Samfunnsviternes studentlag på UiO og åpent for alle interesserte. Meld deg på og bli med du også.

Velkommen! 

Placeholder: CoursePage : Social Media