Placeholder: CoursePage : Content

Hvordan takler du et arbeidsliv i stadig endring?

Få et innblikk i hvorfor vi reagerer som vi gjør på omstilling og endring. Hva er typiske reaksjoner, og hva kan du gjøre for å forstå din egen og andres reaksjon bedre?

Kursinformasjon

Tidspunkt:

06.sep 2024, kl. 09.00-10.30

Sted:

Digital plattform – Microsoft Teams

Målgruppe:

Medlemmer i offentlig og privat sektor

Antall plasser:

92

Påmeldingsfrist:

6. september

NB! Dette kurset er forbeholdt medlemmer, og du må logge deg inn for å melde deg på

Logg inn for å melde meg på

Innhold og innledere

Dette webinaret gir deg både svar og verktøy til å kartlegge og håndtere omstilling og endring på jobben. Arrangementet er i samarbeid med Impaktor, som har erfarne foredragsholdere og fagpersoner innen endringsledelse og endringsprosesser.

Erlend Osborg Gitsø

Du møter: Erlend Osborg Gitsø

Partner i Impaktor

Erlend Osborg Gitsø har lang erfaring i å bistå ledergrupper i deres utvikling og design/gjennomføring av lederutviklingsprogrammer. Erlends fagkompetanse omfatter blant annet ledelse av endring og omstilling, og han har drevet endrings-, forbedrings- og lederutviklingsprosesser i både offentlig og privat sektor. Han har vært universitetslektor ved Norges idrettshøgskole og er fremdeles fagansvarlig for coaching- og ledelsesmodulene på topptrenerutdanningen der.
jon fredrik alfsen

Du møter: Jon Fredrik Alfsen

Partner i Impaktor

Jon Fredrik Alfsen er en erfaren rådgiver innen endringsprosesser og leder- og ledelsesutvikling, og holder i kurs og prosesser knyttet til utvikling av både lederskap og medarbeiderskap. Jon Fredrik har jobbet med blant annet design og utforming av ledelsesprogrammer og individuell lederstøtte, og har leder- og undervisningserfaring fra Prosjektforum ved UiO.

Praktisk informasjon

Webinaret tas ikke opp, så her gjelder det å være med direkte for å få med seg all nyttig informasjon.

Møtelenke sendes påmeldte deltakere dagen i forkant.

Placeholder: CoursePage : Social Media