Placeholder: CoursePage : Content

Hvorfor er bærekraft så viktig?

5. juni utforsker Samfunnsviterne i Innlandet og Econa i Innlandet bærekraftproblematikken når foredragsholder Petter Gulli og bærekraftsansvarlig i Anlegg Øst Entreprenør, Kristoffer Grøv, kommer til Lillehammer.

Kursinformasjon

Tidspunkt:

05.jun 2024, kl. 17.30-20.00

Sted:

Fylkeshuset på Lillehammer, Kirkegata 76

Målgruppe:

Medlemmer i Innlandet

Antall plasser:

27

Påmeldingsfrist:

2. juni

Petter Gulli
Petter er en underholdende foredragsholder som er kjent for sitt glødende engasjement for bærekraft. I mer enn 30 år har Petter jobbet med reklame og markedsføring. I 2018 sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg 100% om det han brenner for: Hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet, hvordan man kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft, og sist men ikke minst hvordan man hindrer grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene. Petters budskap og energi er en opplevelse.

En lokalbedrifts arbeid med bærekraft
Anleggsbransjen er sammen med byggebransjen kjent som miljøverstingene i Norge ift. ressursbruk og klimagassutslipp. Men hva gjør disse bransjene for å bidra i bærekraftsarbeidet? Kristoffer Grøv er bærekraftansvarlig i Anlegg Øst Entreprenør, har skrevet master om Grønn omstilling i anleggsbransjen og jobbet med bærekraft innenfor flere ulike sektorer gjennom sin yrkeskarriere. Han vil fortelle om hvordan Anlegg Øst Entreprenør jobber for å bidra til en mer bærekraftig anleggsbransje som en mellomstor lokal bedrift.

Praktisk info:

Det blir enkel bevertning i møtelokalet. Husk å oppgi eventuelle matpreferanser ved påmelding.
Deltakerbekreftelse sendes påmeldte senest dagen i forkant.
Deltakelse er gratis for medlemmer i Innlandet.

Henvendelser bes rettes til:
[email protected]

Placeholder: CoursePage : Social Media