Placeholder: CoursePage : Content

Kurs i forhandlingsteknikk for deg som er tillitsvalgt i staten

Skal du snart delta i lokale forhandlinger for første gang? Eller har du forhandlet før, men aldri fått deltatt på kurs om lokale forhandlinger i staten? Nå har du muligheten!

Kursinformasjon

Kurset er avsluttet

Tidspunkt:

10.apr 2024 - 11.apr 2024

Sted:

Clarion Collection Hotel Gabelshus, Oslo. Møterom Skarpsno

Målgruppe:

Tillitsvalgte i statlig sektor

Antall plasser:

5

Påmeldingsfrist:

10. april

Samfunnsviterne inviterer til kurs i forhandlingsteknikk for nye tillitsvalgte i statlig sektor 10.-11. april. Målet for kurset er å gi tillitsvalgte i statlig sektor både praktisk og teoretisk kunnskap om sentrale og lokale forhandlinger – muligheter og begrensinger, gjennomføring, teknikk og taktikk.

Kort om kursets innhold

Kurset er beregnet på tillitsvalgte i statlig sektor som har deltatt på grunnkurs eller har grunnleggende kjennskap til tillitsvalgtrollen og avtaleverket i staten. Kurset gir en gjennomgang av sentrale og lokale forhandlinger, lønnsforhandlingsbestemmelser, forhandlingsteknikk og taktikk. Det avsluttes med et omfattende forhandlingsspill hvor det gjennomføres en ”reell” forhandling, med arbeidsgiver og arbeidstakerparter.

Etter endt kurs vil du ha grunnleggende innsikt i og kunnskap om:

- Sentrale forhandlinger, hovedtariffavtalen og lønnsforhandlingsbestemmelser
- Lokale forhandlinger – gjennomføring, teknikk og taktikk
- Forhandlinger trinn for trinn – herunder forberedelser, lønnssamtalen og lønnskrav, innretninger og strategi, gjennomføring og avslutning

Samfunnsviterne holder to kurs i forhandlingsteknikk for tillitsvalgte i staten i året, og neste kurs i forhandlingsteknikk holdes i september 2024.

Praktisk informasjon

Samfunnsviterne dekker kursavgift, overnatting, reise og kost på kurset. Vi understreker at det er bindende påmelding. Praktisk informasjon fremkommer av deltakerbekreftelsen som sendes ut ved påmeldingsfristens utløp.


Første kursdag avsluttes med en hyggelig middag, og tilbud om middag og overnatting gjelder samtlige deltakere - også de som er bosatt i Oslo eller omegn. Hvis du ønsker å delta på middag og overnatting må du krysse av for dette i påmeldingsskjemaet.

Program: Last ned kursprogram her, med forbehold om mindre endringer

 

Placeholder: CoursePage : Social Media