Placeholder: CoursePage : Content

Digitalt foredrag: "Må vi ennå kjempe for skeives rettigheter?"

Vi har invitert Torben Dyhr-Nielsen til å ta for seg Pride med historien som bakteppe samt strømningene i nåtiden, og gi oss et unikt innblikk i sine egne erfaringer som transperson.

Kursinformasjon

Kurset er avsluttet

Tidspunkt:

12.jun 2024, kl. 08.15-09.15

Sted:

Digital plattform

Målgruppe:

Alle medlemmer

Antall plasser:

261

Påmeldingsfrist:

12. juni

Skeive står i kryssilden for tiden. Det foregår kulturkamper i land som USA der LHBT+ har blitt målgruppen. Dette har ikke kommet til Norge. Ennå.

Hvorfor feirer vi Pride? Er ikke skeives rettigheter godt ivaretatt i Norge? Både ja og nei. Likestillings- og diskrimineringsloven beskytter bl.a. mot diskriminering og trakassering på grunn av seksuell legning, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. Men hverdagen for mange er ganske annerledes. 

Det historiske bakteppet

Historien bak Pride er ikke godt kjent. For å se hvordan situasjonen er i dag, er historiekunnskap godt å ha. Med det bakteppet vil Torben Dyhr-Nielsen fortelle litt av sin egen historie om veien ut, og hvordan situasjonen for skeive ser ut i verden i dag. Du vil også få konkrete tips til hvordan du kan støtte mennesker rundt deg. Både i juni, men også resten av året.

Sto fram som trans på LinkedIn

31. mars 2022 kom Torben ut som Cathrine. Han er transperson og lever sitt liv som både mann og kvinne. LinkedIn ble plattformen han valgte å bruke, fordi han ønsket å bli en stemme for transpersoner inn mot arbeidsgivere. Det har blitt så mye mer enn det han så for seg.

Nå holder han foredrag om sin egen historie og gir konkrete råd om hvordan du kan møte, ikke bare transpersoner, men alle.

Foredragene inneholder historier fra eget liv, historier om hvordan situasjonen er i verden, og en god del humor på egen bekostning. 

I mars 2022 kom Torben ut som Cathrine. Plattformen han valgte for avsløringen var LinkedIn, for å bli en stemme for transpersoner inn mot arbeidsgivere.
Placeholder: CoursePage : Social Media