Placeholder: CoursePage : Content

Nettverkssamling for deg som er tillitsvalgt i KS og Samfunnsbedriftene

Bli med på spennende og nyttige diskusjoner og innlegg om lønn/tariff, omstilling, rekruttering og innovasjon i nord når vi inviterer til nettverkssamling i Bodø.

Kursinformasjon

Tidspunkt:

26.aug 2024 - 27.aug 2024

Sted:

Wood Hotel Bodø

Målgruppe:

Tillitsvalgte i KS og Samfunnsbedriftene

Antall plasser:

17

Påmeldingsfrist:

20. august

NB! Dette kurset er forbeholdt tillitsvalgte, og du må logge deg inn for å melde deg på

Logg inn for å melde meg på

Målet for samlingen er å bygge videre på nettverket for dere som er Samfunnsviternes tillitsvalgte i KS-området. Nettverket kan fylles med aktuelle temaer som til enhver tid er ønskelig - det være seg diskusjoner om lønns- og arbeidsvilkår generelt, lokal lønnsdannelse spesielt, kommune- og fylkessammenslåing, omorganisering og endringsprosesser, med mer. 

Ideell arena for erfaringsutveksling og faglig påfyll

Samfunnsviterne har over 220 tillitsvalgte og nær 3 500 medlemmer i KS-området, og vokser stadig med både flere medlemmer og tillitsvalgte. Er du tillitsvalgt i kommunal sektor, og ønsker å treffe andre tillitsvalgte i sektoren, utveksle erfaringer og få faglig påfyll? Da er denne nettverkssamlingen en fin arena for deg. 

Praktisk info

Samfunnsviterne dekker reise, kursavgift, overnatting og kost på kurset. Vi understreker at det er bindende påmelding. Praktisk informasjon fremkommer av deltakerbekreftelsen som sendes ut ved påmeldingsfristens utløp.

Placeholder: CoursePage : Social Media