Placeholder: CoursePage : Content

Smakfull samfunnsviterkveld: Få smaken på bærekraftig mat

Hva er egentlig et bærekraftig kosthold her i Norge, og hvem sitt ansvar er det at kostholdet vårt blir mer bærekraftig?

Kursinformasjon

Kurset er avsluttet

Tidspunkt:

04.jun 2024, kl. 18.00-20.00

Sted:

Lola Bistro, Neumanns gate 5, Bergen

Målgruppe:

Medlemmer i Vestland

Antall plasser:

9

Påmeldingsfrist:

31. mai

Bli med Samfunnsviterne i Vestland, og få smaken på fremtidens bærekraftige meny.

Vi kan love både god mat og et interessant faglig innlegg om bærekraftig kosthold på Lola bistro denne kvelden.

Å spise bærekraftig kan av og til virke som en umulig balansegang mellom klimaavtrykk, miljø, helse, beredskap og forbrukerpreferanser. Bybonde og småbruker Katinka Kilian gir oss et innblikk i hvordan matprodusentene på Vestlandet har det for tiden, og trekker linjer til det internasjonale matsystemet som vi er en del av. Samtidig spør hun hvem som har ansvaret for å plassere den bærekraftige maten på tallerkenen vår? Er det du og jeg, bøndene, kokkene eller myndighetene?

Praktisk info:

Arrangementet er forbeholdt medlemmer av Samfunnsviterne i Vestland fylke.
Det er gratis å delta, men hvis du vil ha alkoholholdig drikke til maten, må du dekke dette selv.
Husk å oppgi eventuelle matpreferanser ved påmelding.

Henvendelser bes rettes til:
[email protected]

 

Placeholder: CoursePage : Social Media