Placeholder: ArticlePage : Article Top
Mor, far og et lite barn sitter ved et trebord langs vannkanten i et idyllisk norsk fjordlandskap
Som Samfunnsviterne-medlem kan du tegne en prisgunstig og suveren reiseforsikring til deg og dine - for både korte og lange turer. Foto: shutterstock.com/everst 
Placeholder: ArticlePage : Article Header
Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Suveren reiseforsikring for både dagsturer og ferier

Visste du at en reiseforsikring trer i kraft med en gang du beveger deg ut av boligen din? Som medlem i Samfunnsviterne får du svært gunstig pris på A+ Reiseforsikring – en helårs best i test-reiseforsikring for deg og familien.

Publisert: | Sist endret:

Trygghet på reisen for deg og dine

Med A+ Reiseforsikring kan du føle deg sikker på god hjelp dersom små eller store problemer oppstår mens dere er på tur. Enten det gjelder forsinket eller tapt bagasje, uhell, ulykker eller sykdom får du solid oppfølging med en reiseforsikring som er kåret til best i test hos Norsk Familieøkonomi.

«Men jeg har jo reiseforsikring via kredittkortet?»

Det er viktig å huske at en reiseforsikring via kredittkort typisk kun gjelder på reiser hvor du har benyttet kortet til å betale for reise og opphold. Med A+ Reiseforsikring er du dekket på alle små og store reiser – også på fritiden.

Til en svært gunstig pris får du gjennom Samfunnsviterne en super reiseforsikring med prisvinnende dekningsgrad. Du kan velge om du vil tegne forsikringen for deg selv eller hele familien.

Barn som studerer? Sjekk vår 3-i-1 studentforsikring

Har du barn som har flyttet ut og studerer (eller er du student selv), kan vi tilby vår 3-i-1 forsikring som dekker reise, innbo og ulykke til en svært fordelaktig pris.

Bli medlem i Samfunnsviterne og få svært gunstige forsikringstilbud

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom