Placeholder: LandingPage : Header

Medlemspriser på forsikring

Forsikre krisene i livet ditt

Forsikring er en av de store utgiftene i en gjennomsnittlig husholdning - og derfor er det lurt å ha oversikt. Vi tipser om forsikringer som kan være relevante for deg, og hvilke forsikringer du kan spare mye penger på gjennom vår avtale hos Storebrand.

Illustrasjon av en mann med et skjold foran seg. Skjoldet avverger en ball.
Placeholder: LandingPage : Content
Placeholder: Full-width

KARTLEGG HVILKE FORSIKRINGER DU BØR HA

Hvilke forsikringer trenger du egentlig?

Hvilke forsikringer du trenger og hva som er overflødig, kan være en vanskelig vurdering. Det gjelder å vurdere risikoen for at uhellet er ute, mot påvirkningen det vil ha for din privatøkonomi.

Forbrukerøkonom og "Luksusfellen"-programleder, Hallgeir Kvadsheim sier: «Forsikre krisene i livet ditt». Det lønner seg å forsikre de aller viktigste pilarene som din privatøkonomi hviler på. Dette bildet endrer seg ofte over tid – så nedenfor har vi samlet opp de mest solgte forsikringene blant medlemmene våre, fordelt på ulike aldersgrupper.

De gylne 20-årene: Student og nyutdannet

Du er student eller har tatt dine første steg inn i arbeidslivet. I 20-årene er opplevelser viktige – kanskje skal du på utveksling eller reiser, eller kanskje skal du starte i din aller første fulltidsjobb. 

30-årene: Etableringsfasen

For mange er 30-årene tiden hvor man kjøper seg bolig og stifter familie. Her er forsikringene du trenger i etableringsfasen.

Husk reiseforsikring

Reiseforsikring er gull verdt enten dere skal på dagstur eller på lengre turer. Som medlem i Samfunnsviterne får du svært gunstig pris på A+ Reiseforsikring – en helårs best i test-reiseforsikring for deg og familien.

Trygghet for deg og dine med best-i-test reiseforsikring
En mann ligger på gulvet og bena stikker ut fra en haug med pappesker.

Medlemspriser på Forsikring

Studentforsikring hos Storebrand

Studentmedlem? Spar penger på reise, innbo – og ulykkesforsikringen din. I tillegg er PC- og Mac-forsikring inkludert i medlemskapet.

Mer om tilbudet
Ung kvinne holder brillene i hånden og tar seg for ansiktet mens hun sitter ved skrivebordet

Dette må du vite om du blir syk

Ingen planlegger å bli syke, men når det først skjer bør du være forberedt. Inntekten din er nemlig som regel ikke forsikret mot sykdom. Les advokat og spesialrådgiver Elisabeth Østrengs tips og råd i magasinet Tendens.

Placeholder: Full-width
Placeholder: 3 column 33-33-33
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Left
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Center
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Right