Placeholder: LandingPage : Header

Medlemspriser på forsikring

Forsikre krisene i livet ditt

Forsikring er en av de store utgiftene i en gjennomsnittlig husholdning - og derfor er det lurt å ta jevnlige sjekker på hva som er ditt forsikringsbehov. Her gir vi gir deg tips om hvilke forsikringer som kan være relevant for deg, og hvilke forsikringer du kan spare mye penger på gjennom vår avtale hos Storebrand.

Illustrasjon av en mann med et skjold foran seg. Skjoldet avverger en ball.
Placeholder: LandingPage : Content
Placeholder: Full-width

KARTLEGG HVILKE FORSIKRINGER DU BØR HA

Hvilke forsikringer trenger du egentlig?

Hvilke forsikringer du trenger og hva som er overflødig, kan være en vanskelig vurdering. Det gjelder å vurdere risikoen for at uhellet er ute, mot påvirkningen det vil ha for din privatøkonomi.

Forbrukerøkonom og "Luksusfellen"-programleder, Hallgeir Kvadsheim sier: «Forsikre krisene i livet ditt». Det lønner seg å forsikre de aller viktigste pilarene som din privatøkonomi hviler på. Dette bildet endrer seg ofte over tid – så nedenfor har vi samlet opp de mest solgte forsikringene blant medlemmene våre, fordelt på ulike aldersgrupper.

De gylne 20-årene

Du er i en alder hvor studier og opplevelser er tingen, og ikke minst begynner arbeidslivet nå "på ordentlig" for mange. Innbo- og reise- og ulykkesforsikring vil være naturlige valg, og som studentmedlem har du tilgang til alle de tre viktige forsikringene i en og samme pakke.

30-årene: Etableringsfasen

Avhengig av hvor effektiv hver og en er med å komme seg gjennom utdanning og ut i jobb, kan denne fasen slå til allerede i 20-årene, men for mange er 30-årene tiden hvor man kjøper seg bolig og stifter familie.

40+: På tide å flytte forsikringene dine?

Du har kanskje allerede tegnet de viktige forsikringene du trenger, men har du de ikke til gunstig medlemspris gjennom oss, lønner det seg å sjekke hvor mye du kan spare på å flytte de.

Ung kvinne holder brillene i hånden og tar seg for ansiktet mens hun sitter ved skrivebordet

Dette må du vite om du blir syk

Ingen planlegger å bli syke, men når det først skjer bør du være forberedt. Inntekten din er nemlig som regel ikke forsikret mot sykdom. Les advokat og spesialrådgiver Elisabeth Østrengs tips og råd i magasinet Tendens.

Placeholder: Full-width
Placeholder: 3 column 33-33-33
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Left
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Center
Placeholder: 3 column 33-33-33 : Right