Placeholder: ArticlePage : Article Top
En smilende jente ser på Pcen mens hun tar notater
Studier, reiseopplevelser og starten på det "ordentlige" arbeidslivet er for mange essensen av 20-årene. 
Placeholder: ArticlePage : Article Header
Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

De gylne 20-årene

Du er i en alder hvor studier og opplevelser er tingen, og ikke minst begynner arbeidslivet nå "på ordentlig" for mange. Innbo- og reise- og ulykkesforsikring vil være naturlige valg, og som studentmedlem har du tilgang til alle de tre viktige forsikringene i en og samme pakke.

Publisert: | Sist endret:

Innbo

Innboforsikring dekker tap eller ødeleggelse av eiendelene dine, så lenge de befinner seg innenfor husets fire vegger. Tidlig i 20-årene har mange innfunnet seg på et av landets eller utlandets universiteter, og ettersom nyetablerte studenter kanskje ikke har så mange eiendeler, kan det være fristende å droppe den faste avgiften på et stramt studentbudsjett.

Dette er ikke anbefalt. Se for deg at du må erstatte en hel basisgarderobe ved brannskader. Hva hvis du plutselig må skaffe ny vinterjakke og vintersko på studentbudsjett? Hva med grunnleggende ting for å fungere i studenthverdagen, som PC og seng? Det skal større summer til enn man ofte tror for å erstatte selv det aller nødvendigste.

Reise

Der innboforsikringen dekker tingene dine innenfor husets fire vegger, dekker reiseforsikringen tingene dine mens du er utenfor hjemmet. Selv om det heter reiseforsikring, dekker den mer enn ferieturer – den dekker også skader, tyveri og uhell på kollektivtransport og ved opphold andre steder enn hjemmet.

Ulykkesforsikring

Innbo og reise dekker eiendelene dine, mens ulykkesforsikringen gir deg en engangsutbetaling hvis du selv skulle være ute for en ulykke som gir deg varige mén. Mange som er i arbeid dekkes av dette i sin arbeidskontrakt, men før du har kommet deg i jobb kan det hende at du bør dekke dette selv.

Studentforsikring: Alle 3 i 1 pakke

Som studentmedlem i Samfunnsviterne får du tilbud om reise- innbo og ulykkesforsikring i en komplett pakke til en sterkt rabattert pris. Forsikringstilbudet alene gjør at du tjener inn medlemskontigenten på noen få måneder.

PC- og Mac-forsikring er alltid inkludert i medlemskapet

Som studentmedlem av Samfunnsviterne blir PC-en eller Mac-en din automatisk forsikret som en del av medlemskapet, også om du ikke velger å slå til på studentrabatten på forsikring.

Ved tap eller skade på din laptop, kan du få erstatning for en egenandel på 1000 kroner. Dermed vil studentmedlemskapet ha betalt seg mange ganger hvis noe skulle skje laptop-en din.

Bruk medlemsfordelene dine

Storebrands egen Samfunnsviterne-portal finner du alle de gunstige medlemstilbudene på forsikringer. Du kan også kontakte Storebrands forsikringstelefon på telefon 67 53 91 00.

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Forsikring er bare en av mange gode grunner til å være medlem:

Illustrasjon av en hånd som holder tommelen opp ved siden av et kredittkort med logoen til Samfunnsviterne på og et diplommerke med et prosenttegn på.

Medlemsfordeler

Du kan spare mye på å ta i bruk dine medlemsfordeler i Samfunnsviterne. Les mer om dine fordeler her.