Placeholder: ArticlePage : Article Top
En mann ligger på gulvet og bena stikker ut fra en haug med pappesker.
Ikke glem forsikringene dine når du flytter hjemmefra. Foto: Pexels.com
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Studentmedlem

Tre forsikringer for prisen av én hos Storebrand

Studentmedlemmer får innbo-, reise- og ulykkesforsikring for kun 89 kroner i måneden. I tillegg er PC- og Mac-forsikring inkludert i medlemskapet.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Forsikringspakken for studenter

Samfunnsviterne har forhandlet frem en gunstig pakke hos Storebrand med de viktigste forsikringene du trenger i studietiden. Med denne pakken er du beskyttet mot de største overraskelsene som kan vippe en stram studentøkonomi av pinnen, som tyveri på T-banen eller fra hjemmet, og skade eller tyveri på reise.

Pakken koster 1068 kroner i året for dekning i Norge for studentmedlemmer, og inkluderer: 

  • Innboforsikring
  • Reiseforsikring 
  • Ulykkesforsikring 

Tilbudet gjelder kun studentmedlemmer og kan kjøpes av alle som er under 34 år. For dekning i utlandet gjelder andre priser, avhengig av hvor du skal oppholde deg. Se ofte stilte spørsmål hos Storebrand for mer informasjon om hva forsikringen dekker, og hvor mye den koster for de ulike verdensdelene.

PC- og Mac-forsikring er inkludert i medlemskapet

Som studentmedlem av Samfunnsviterne får du også forsikret PC eller Mac-en din fra første stund som en del av medlemskapet.

Hvis du blir utsatt for tyveri, eller heller en hel kaffekanne over din flunkende nye Mac, kan du benytte deg av Storebrands PC- og Mac-forsikring for å erstatte tapt maskin.

Storebrand dekker maskiner som er inntil fem år gamle, og det er 1000 kroner i egenandel for å benytte seg av forsikringen. Bli studentmedlem og meld deg inn her!

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Andre aktuelle artikler

Nærbilde av en kvinnelig hånd som løfter opp en vekt på et treningssenter

Få 16 % rabatt hos Actic

Actic har over 20 treningssentre over hele landet, flere med tilgang til et svømmebasseng inkludert i medlemskapet. Kom i form med Actic i dag.