Placeholder: ArticlePage : Article Top
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Følg vår reise for å bli en sertifisert Skravlekopp-forening!

Målet til Skravlekopp er å skape gode møteplasser, et mer mappeløst samfunn, øke bevisstheten om hvordan vi møter hverandre og sammen forebygge ensomhet i befolkningen. Følg vår reise for å bli en sertifisert Skravlekopp-forening!

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Skravlekopp er en grønn kopp som står sammen med de andre koppene på utvalgte kafeer, møteplasser, i bedrifter eller kantiner. Midt på den grønne koppen står det «Skravlekopp» med hvit skrift. Når man velger denne koppen, viser man de andre i lokalet at man gjerne snakker med noen – enten om man trenger en prat eller tilbyr en prat. Skravlekopp er et verktøy for å komme i kontakt med andre, vise at man er åpen for en liten prat og signalisere at det er plass til flere ved bordet. 

 

Målet til Skravlekopp er å skape gode møteplasser,  et mer mappeløst samfunn, øke bevisstheten om hvordan vi møter hverandre og sammen forebygge ensomhet og utenforskap i befolkningen. 

Samfunnsviterne skal bli Norges første, sertifiserte Skravlekopp-forening. For å bli det, må en ikke bare ha skravlekopper tilgjengelig. Fra sekretariatet og ut i alle grener i foreningen må man legge til rette for at alle kan bidra for å skape gode menneskemøter og nye fellesskap. 

Vi inviterer deg med på denne reisen hvor du kan lære mer om konseptet og hvordan du kan bidra i å forebygge ensomhet og utenforskap. I en serie med innlegg i tiden framover vil vi lansere Skravlekopp-konseptet. 

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom