Placeholder: ArticlePage : Article Top
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Se vår inntektspolitiske konferanse igjen!

Selv om vår inntektspolitiske konferanse i år var heldigital, så er dette kanskje den sterkeste line-up'en av innledere vi har hatt.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

På Thon Hotell Bristol i år var kun kamerafolk og teknikere, ansvarlige fra sekretariatet og de inviterte innlederne. Men, selv om det var skuffende å ikke kunne ha et publikum så skuffet ikke innlederne. Tvert imot må dette være den sterkeste line-up'en som konferansen har hatt:

- Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i Sparebank1 Markets går med stor formidlingsevne over norske og internasjonale konjunkturer på kort og lengre sikt.

- Kristin Alsos, forskningsleder ved Fafo, dykker ned i de forskjellige utfordringene den nordiske modellen møter i fremtidens arbeidsliv.

- Øystein Dørum, direktør for samfunnsøkonomi ved NHO utforsker miljøteknologi som megatrend og økonomisk vekst og ressursuttak i en grønn næringsutvikling

- Inger Marie Hagen, forsker ved Fafo, utfordrer alle parter i trepartsmodellen til å tenke nytt, vise offer- og kompromissvilje i utviklingen av grønne tariffavtaler.

- Harald Eia avrundet konferansen, men dette innslaget kan vi dessverre ikke vise i opptak.

 

Så, for deg som fikk med deg konferansen har lyst å se noe av den igjen, følg lenken under. For de som ikke fikk den med seg så kan vi garantere at de alle er vel verdt å få med seg. Opptaket er delt opp i praktiske tidskapitler for hvert innslag så man kan hoppe til akkurat der man vil se.

 

Klikk her for å gå til opptaket.

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom