Placeholder: ArticlePage : Article Top
Generalsekretærer i de ni foreningene som har opprettet en ny avtale med Handelsbanken. Bilde
Tilsammen ti foreninger tilknyttet Akademikerne Pluss går inn i en ny avtale med Handelsbanken fra 1. januar 2024. Foto: A+
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Rabatter og avtaler

Samfunnsviterne bytter leverandør av banktjenester

Samfunnsviterne bytter fra Danske Bank til Handelsbanken som leverandør av banktjenester til medlemmer fra 1. januar 2024. Avtalen med Danske Bank løper fram til årsskiftet, og medlemmer trenger ikke å foreta seg noe før den nye avtalen trer i kraft.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Avtalen med Handelsbanken er inngått gjennom samarbeidet med Akademikerne Pluss, som forhandler medlemsfordeler på vegne av Samfunnsviterne og ni andre foreninger i Akademikerne.

– Handelsbanken leverte det beste tilbudet, og en lang forhandlingsprosess er nå avsluttet. Vi har igjen sørget for at du som medlem får et godt banktilbud uten å måtte forhandle selv - det har vi gjort for deg, gjennom samarbeidet med Akademikerne Pluss, sier generalsekretær Gunn Elisabeth Myhren i Samfunnsviterne.

Leverte best på alle de viktige kriteriene

De viktigste kriteriene for valg av tilbyder var pris, kundeservice, gode digitale løsninger, samfunnsansvar og bærekraft og at banken har et tilgjengelig og godt tilbud til næringsdrivende. Handelsbanken leverte best av alle på disse kriteriene. Det er verdt å fremheve at banken, som fra før har kunder som er svært fornøyde med kundeservicen, har gjort kvantesprang teknologisk.

Fra årsskiftet vil banken levere en kombinasjon av automatisert, effektiv selvbetjening og personlig rådgivning gjennom en fast kontaktperson.

– Vi er fornøyde med å lande denne avtalen, som vi mener vil gi det beste banktilbudet fra 2024, sier Myhren. 

Den eksisterende bankavtalen og tilhørende medlemsfordeler hos Danske Bank vil fortsette å gjelde som før frem til og med 31. desember 2023, uavhengig av forrige ukes nyheter om at Danske Bank trekker seg fra personmarkedet. 

Vi holder deg oppdatert om bankbyttet

Når ikrafttredelsen av den nye avtalen nærmer seg, vil du få mer informasjon om avtalen på våre nettsider og i nyhetsbrev. All informasjon om det kommende bankbyttet vil bli tilgjengeliggjort hos Akademikerne Pluss: Akademikeravtalen bytter bank.

– Vi gleder oss og ser frem til et langsiktig partnerskap med Handelsbanken, et partnerskap som sikrer deg som medlem markedsledende vilkår på banktjenester, sier Myhren.

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom