Placeholder: ArticlePage : Article Top
En ung kvinne sitter foran en perm og en mobiltelefon og gjør opp regnskapet sitt. Foto.
Fra 1. januar 2024 er Handelsbanken leverandør av banktjenester til Samfunnsviternes medlemmer. Foto: Pexels.com
Placeholder: ArticlePage : Article Header

Rabatter og avtaler

Handelsbanken - blant markedets beste på boliglån

Som medlem av Samfunnsviterne har du fra 1. januar 2024 tilgang til Akademikeravtalens ekstra gode vilkår i Handelsbanken. Tilbudet inkluderer lav boliglånsrente, god kundestøtte og en kraftig forbedret digital opplevelse. 

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Skiftet fra Danske Bank til Handelsbanken har nå trådt i kraft. Vi er trygge på at avtalen over tid tilbyr en av markedets beste avtaler for flere ulike boliglånsprodukter. Den aller beste boligrenten får du som er under 34 år, og du kan låne inntil 85 % av boligens verdi. 

Hva blir boliglånsrenten?

Merk at på bakgrunn av Norges Banks rentebeslutning i desember 2023 vil også Handelsbanken øke sine låne- og innskuddsrenter noe, men lånerentene vil først oppjusteres i mars 2024. Oppjusterte innskuddsbetingelser for sparekonto og BSU er tilgjengelig allerede fra januar. 

Slik blir du kunde i Handelsbanken

Hvis du er medlem av Samfunnsviterne og benyttet deg av den gamle Akademiker-avtalen i Danske Bank, må du bytte til Handelsbanken for å få tilgang til de gode vilkårene i avtalen. Den største fordelen ved å følge Akademikerne inn i Handelsbanken er at boliglånsrenten og sparerenten ferdigforhandles for deg. Dette sikrer deg en til enhver tid en av de aller beste rentene i markedet. 

Allerede kunde hos Handelsbanken?

Medlemmer av Samfunnsviterne som allerede har tatt steget over til Handelsbanken, kan kontakte banken for å få koblet medlemskapet til sitt kundeforhold.

Fornøyde kunder

Banken har svært fornøyde kunder. Handelsbanken kom best ut sammenlagt i måling av kundetilfredshet blant bankkunder høsten 2023 (epsi-norway.org). De fikk førsteplass for bedriftskunder og andreplass på privatmarkedet. Handelsbanken har god kundestøtte, tilbyr en fast rådgiver for sine kunder, og har sikre og gode digitale løsninger.

Kontakt Handelsbanken

Vi venter stor pågang på boliglån- og kredittkorthenvendelser i starten av året. Handelsbanken er derfor rigget for stor aktivitet, men noe behandlingstid kan forekomme. 

Du kan også nå Handelsbanken på deres foreningsnummer 23 04 50 00 døgnet rundt.

Bli medlem

Ønsker du tilgang til avtalen, men er ikke medlem av Samfunnsviterne enda? 

Våre medlemmer har gode muligheter til å tjene inn medlemskapet ved å benytte seg av våre gode rabatter og avtaler

Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Les også

Ung mann sitter med et nettbrett i fanget og leser med en fokusert mine. Foto.

Nytt banktilbud for ti Akademiker-foreninger

 – En historisk viktig avtale med Danske Bank avløses derved av en ny og enda bedre avtale med Handelsbanken, sier Einar Espolin Johnson, administrerende direktør i Akademikerne Pluss.

En stabel med norske kronestykker mot en svart bakgrunn. Foto.

Slik får du romsligere økonomi med enkle grep

Dyrtiden har truffet norske husholdninger. En vårrengjøring i personlig økonomi kan spare deg for tusenlapper i måneden. Særlig kan det lønne seg å se over de tjenestene du helst ikke vil bruke penger på.

Samfunnsviternes generalsekretær Gunn Elisabeth Myhren smiler til kamera foran en blå bakgrunn. Foto.

Vi skal sikre deg en god bankavtale fra 2024

– Vi skal tilby medlemmene attraktive og økonomisk gunstige medlemsavtaler. Det skal vi fortsette med også etter at avtalen med Danske Bank opphører ved årsskiftet, sier Samfunnsviternes generalsekretær Gunn Elisabeth Myhren.