Placeholder: ArticlePage : Article Top
To kvinner i dress i samtale foran et bygg i Oslo sentrum. Foto.
Er du medlem av Samfunnsviterne kan du få inntil tre timer gratis juridisk bistand i privatrettslige saker. Foto:  Advokatfirmaet Nova
Placeholder: ArticlePage : Article Header

juridisk bistand

Juridisk hjelp på fritiden

Som medlem får du tre timer juridisk bistand per år, inkludert tilgangen til juridiske standardkontrakter som for eksempel samboeravtaler.

Publisert: | Sist endret:

Placeholder: ArticlePage : Article Teaser Content
Placeholder: ArticlePage : Article Content

Gjennom fagforeningen din har du som vanlig gratis advokat til hjelp og rådgivning innenfor arbeidsrettslige saker. Nå har vi utvidet tilbudet til å gjelde de aller fleste andre områder, hvor du får gratis skriftlig og muntlig rådgivning i tre timer per år (regnes per kalenderår).

Advokatfirmaet Nova som partner

Gjennom Akademikerne Pluss er det inngått en avtale med Advokatfirmaet Nova, et Oslo-basert og mellomstort advokatfirma som jobber med et bredt spekter av juridiske områder. Advokatfirmaet Nova kan bistå med det meste, være seg samboerkontrakt, arveoppgjør eller tvister med håndverkere.

Tre timer gratis rådgivning

Du får tre timer gratis rådgivning per år, og du velger selv hvilken form; fysisk møte, telefon og/eller skriftlig.

Dette medlemstilbudet er finansiert gjennom fordelsprogrammet Akademikerne Pluss, og derfor helt gratis for deg som medlem. Det er ingen skjulte kostnader bakt inn i kontingenten eller annen regning. Medlemstilbudet gjelder for alle medlemmer av fagforeninger som har samarbeidsavtale med Storebrand gjennom Akademikerne Pluss, deriblant Samfunnsviterne. Du trenger ikke å være Storebrandkunde for å benytte deg av dette gratistilbudet.

Utover de tre gratis rådgivningstimene, får du rabattert medlemspris på 1400 kroner ekslusive mva. per time. 

Slik går du frem

Ved å fylle ut et enkelt kontaktskjema blir du kontaktet av en av Novas dyktige advokater eller advokatfullmektiger som har kompetanse innen rettsområdet du ønsker bistand til. Merk at kontaktskjemaet krever verifisering med Vipps. Den videre kommunikasjonen vil deretter være mellom deg og advokaten eller advokatfullmektigen. Dersom det er behov for bistand utover de tre inkluderte timene vil det inngås en egen avtale mellom medlemmet og Nova om dette, til rabattert timepris.

 


Placeholder: ArticlePage : Article Some
Placeholder: ArticlePage : Article Bottom

Se også

Illustrasjon av en mann som peker på en skjerm mens to andre mennesker ser på.

Juridisk hjelp på jobben

Hos oss finner du advokater, jurister og samfunnsvitere med spisskompetanse innen lønns- og arbeidsrelaterte spørsmål. Vi er her for å gi deg den tryggheten du trenger på jobb.

Et portrettbilde av en mann som smiler. Bak mannen er det en bokhylle.

Tilbud om karriereveiledning

Ønsker du å snakke med noen om karrieremulighetene dine? Samfunnsviterne tilbyr nå karriereveiledning over telefonen.