Kvinne i ført solbriller sitter på en veranda med bena på rekkverket og PC i fanget. I bakgrunnen går solen ned over et skogslandskap.
Jobber du som frilans eller som selvstendig næringsdrivende er det ekstra viktig at du tenker på pensjonen din. Foto: Shutterstock

Pensjon

Gunstig pensjonsavtale for selvstendige næringsdrivende

Ikke glem pensjonen din.

Publisert: | Sist endret:

Er du fast ansatt et sted tas jo pensjonen automatisk med i arbeidsgiverens tjenestepensjonsordning. Er du frilanser eller selvstendig næringsdrivende må du tegne din egen pensjonsordning, og føre innskuddet som fradrag i selvangivelsen.

Heldigvis har du som medlem i Samfunnsviterne tilgang til en svært gunstig pensjonsavtale gjennom vår samarbeidspartner Storebrand.

 

Avtalen gir deg blant annet:

  • Et konkurransedyktig tilbud på pensjon.
  • Skattefordeler.
  • Reduserte administrasjonskostnader.
  • Forutsigbare betingelser.
  • Attraktive pensjonsfond.
  • Relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon.

Mer informasjon om tilbudet finner du på denne nettsiden til Storebrand, ved å kontakte Storebrand på telefon 22 31 52 77, eller ved å sende de en e-post til bedrift@storebrand.no.

Behov for forsikringer? Sjekk samtidig opp forsikringer som kan være relevant for deg og bedriften din. Gjennom medlemskapet ditt får du 15 prosent rabatt på utvalgte forsikringer til bedriften din hos Storebrand.

Les også

Illustrasjon av en sparegris. En mynt faller oppi.

Danske Bank. Spar tusenvis av kroner

Vi har forhandlet med banken om renta slik at du slipper. Få tilgang til en av markedets beste betingelser på boliglån gjennom vår avtale med Danske Bank.

Mann sitter i en seng. PC på fanget. Han ser litt spent ut mens han åpner PCen forsiktig.

Hjelp! Jeg vil jobbe frilans!

Mange velger å jobbe frilans eller som selvstendig næringsdrivende, fordi de ønsker mer frihet. Men det har sine skyggesider.