Placeholder: LandingPage : Header

Karriere

Etter- og videreutdanning

Ønsker du å bygge på kompetansen din, eller vil du jobbe med noe nytt og spennende? Du har mange muligheter til å utvikle deg.

Kvinne smiler mot kamera med en laptop foran seg. I bakgrunnen ser man flere studenter som sitter rundt maskiner. Bilde.
Placeholder: LandingPage : Content
Placeholder: Full-width
En klasseromssituasjon der en middelaldrende mann snur seg fra tavlen og smiler mot kamera. Foto.

Etter- og videreutdanning

Hvordan kan jeg utvikle meg i en ny retning på jobb?

Ønsker du å bevege deg videre i arbeidslivet, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Og tilbyr Samfunnsviterne egentlig midler til videreutdanning?

Les mer
Placeholder: Full-width

Et bredt studietilbud

Uansett hvilken situasjon du er i, er sjansen god for at det fins et program for deg. Vi har samlet en oversikt over de vanligste studiealternativene for personer som alt er i arbeid.

Deltidsstudier

Et godt alternativ for deg som er i jobb ved siden av studiene. Utdanning.no har samlet en oversikt over alle fag du kan studere på deltid i Norge.

Nettstudium og e-læringskurs

Nettstudium kan som hovedregel fullføres hjemmefra. Noen nettkurs kan også ha samlinger noen ganger i semesteret. Utdanning.no samler en oversikt over nettkurs i Norge.

Åpne nettkurs (MOOC)

I et ønske om å gjøre utdanning mer tilgjengelig for alle har universiteter over hele verden åpnet porteføljen sin og lagt kursene på nett. MOOC står for Massive Open Online Courses, og kursene er som regel gratis.

Placeholder: Full-width

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

Et portrettbilde av en mann som smiler. Bak mannen er det en bokhylle.

Tilbud om karriereveiledning

Ønsker du å snakke med noen om karrieremulighetene dine? Samfunnsviterne tilbyr nå karriereveiledning over telefonen.

Illustrasjon av hodet til en mann. Hodeskallen er åpen. Over henger en universitetslue, et diplommerke og en lovbok.

Digitale kurs og faglig påfyll

Er du medlem i Samfunnsviterne får du tilgang til vår store digitale kurskatalog. Temaene tar for seg alt fra gode tips til jobbsøking, karriereutvikling og lønnsamtalen til motivasjon og livslang læring.

Mann i rød genser smiler til kameraet mens han holder en studieperm og har en veske over skulderen. I forgrunnen er det en bokhylle. Bilde.

Jeg er i jobb og vil ta mer utdanning

Lønner det seg å ta etterutdanning? Hvilken etter- og videreutdanning passer egentlig for meg? Karriereveiledning.no har laget en artikkelsamling som kan hjelpe deg med å reflektere over valget du har foran deg.