få en sterk fagforening ved din side

Arbeidsledig

Å være arbeidsledig eller permittert kan føles tungt. Da er det godt at du har en fagforening ved din side. Som medlem av Samfunnsviterne får du tilgang til gode tips og råd, lærerike kurs og en rekke medlemsfordeler som forhåpentligvis får deg kjapt i arbeid igjen. Alt til svært redusert kontingent.

Illustrasjon av en kvinne som holder en tekopp.

Slik søker du jobber

Hvordan foregår en jobbsøkerprosess? Hva må med i en CV? Hvor lang skal en søknad være? Her får du svar på alle spørsmål om jobbsøking, med konkrete maler og eksempler på CV og søknad.

Hvor kan jeg jobbe?

Om du ønsker å bytte jobb, er spørsmålet ofte: “Hvor kan jeg jobbe?”. Men selv om det er et naturlig spørsmål å stille som jobbsøker, er det ikke nødvendigvis den beste tilnærmingen til jobbsøkerprosessen.

Slik kartlegger du kompetansen din som erfaren i arbeidslivet

Uansett om du ønsker å utvikle deg der du er, er på jakt etter ny jobb eller ønsker kompetanseheving, bør du ta en grundig gjennomgang av hva du har tilegnet deg av kompetanse så langt. Og en ting er sikkert – du kan mer enn du tror.

Fra stammespråk til samme språk

Gjennom en lang utdannelse får du ditt eget «stammespråk». Den viktigste oppgaven din i jobbsøkerprosessen å oversette kompetansen din til et språk arbeidsgiver forstår!

Blir jeg diskriminert?

Du har sendt søknad på søknad, uten å få noe svar. Sakte begynner en usikkerhet å vekkes i deg: Er det på grunn av navnet mitt? Synes de jeg er for gammel? 

Digitale kurs fra Videocation

Nå kan du som medlem i Samfunnsviterne abonnere på Videocation gratis i én måned og deretter får du en månedlig rabattert pris. Med Videocation får du tilgang til over 200 videokurs fra 90 ledende eksperter. Alle kursene er på norsk.

faglig påfyll og møteplasser

Kurs og arrangement

Faglige møteplasser - oppdatert kompetanse - verdifullt nettverk. Grip muligheten og meld deg på et av våre kurs i dag.

05.
okt 2023

Radisson Blu Atlantic Hotel, Olav V s gate 3, Stavanger / Teams

05.
okt 2023

Clarion Collection Hotel Grand Bodø, Professor Schyttes gate 1 / Teams

Se alle kurs og arrangement