En mann ser gjennom et pappvindu på sin datter, og datteren maler faren på nesen. Pappveggen er delvis malt i hvitt.
Få Storebrands beste priser på forsikring - inkludert innbo, hus og barn. Foto: Pexels.com

rabatter og avtaler

Storebrands beste priser på forsikring

Få hele 30 % rabatt på private skadeforsikringer og 10 % nettrabatt, i tillegg til 5% samlerabatt.

Publisert: | Sist endret:

Er uhellet ute, kan konsekvensene bli store om du ikke er forsikret.  

Da er det kjekt å vite at du som medlem i Samfunnsviterne får tilgang til Storebrands beste priser på forsikring. 

Avtalen gir deg også svært konkurransedyktige betingelser på kollektive forsikringer. 

Over 60.000 akademikere har tatt i bruk denne medlemsfordelen og sparer store beløp hvert år.  

Sjekk oversikten over forsikringene og de rabatterte prisene på denne nettsiden til Storebrand. 

Som en del av Akademikerne Pluss får du 30 prosent rabatt på Storebrands ordinære priser på alle private skadeforsikringer.

I tillegg får du 10 prosent nettrabatt.

Nå har medlemsfordelen blitt enda bedre ved at du også får ekstra 5 prosent samlerabatt om du samler tre eller flere av dine forsikringer hos Storebrand. 

Slik benytter du deg av avtalen med Storebrand

Forsikringene må du bestille selv – det er ingen av dem som automatisk følger medlemskapet ditt.  

Men Storebrand har opprettet en helt egen avdeling med erfarne rådgivere kun for medlemmer av Akademikerne og Samfunnsviterne.  

Det er dit du henvender deg om du har noen spørsmål eller ønsker å kjøpe de forsikringene som du og din familie har behov for.  

Det er også der du alltid er velkommen til å diskutere hvilke løsninger som er best for deg. 

Kontoret er åpent på hverdager mellom 8-16 og kan kontaktes på: 

Telefon: 67 51 93 09

Du kan også sende en kryptert melding ved hjelp av dette skjemaet.   

Viktige forsikringer for bolig og eiendom

Om du er så uheldig å oppleve for eksempel frost- og vannskader selv om du har gjort tiltak for å unngå nettopp dette, er det lurt å ha forsikringer du kan lene deg på. Nedenfor ser du hvilke forsikringer du bør ha, og hva vanligvis dekker når det gjelder frost- og vannskader.

Husforsikring

Husforsikring kalles også gjerne boligforsikring eller villaforsikring. Alle som bor i enebolig, tomannsbolig eller rekkehus bør ha en husforsikring. Eier du leilighet i sameie eller borettslag, er det som regel en sameie- eller borettslagsforsikring som skal dekke bygget.

Avhengig av vilkårene, vil en husforsikring dekke skader på selve bygningen ved frost- og vannskader. Som medlem av Samfunnsviterne får du 30 prosent medlemsrabatt på husforsikring hos Storebrand. Kjøper du forsikringen på nett, får du dessuten 10 prosent nettbestillingsrabatt. Inngår denne som en av tre eller flere forsikringer, får du i tillegg 5 prosent samlerabatt.

Full pris for Mikkel ville ligget på ca. 10.000 kr i året for husforsikring, men medlemsrabattene sørger for at han betaler kun 5850 kroner per år. I Mikkels tilfelle utgjør disse rabattene 4150 kroners årlig besparelse på husforsikring.

Innboforsikring

Innboforsikring dekker tingene du eier, som f.eks. møbler, klær, kontanter og andre ting man gjerne oppbevarer hjemme. Innboforsikring bør man ha uavhengig om man eier eller leier, og uansett om man bor i hus eller leilighet.

Når det gjelder vannskader som følge av frosne rør, er gjenstander som oppbevares i kjeller og garasje særlig utsatt. Hos Storebrand har du som medlem tilgang på gode priser og betingelser på innboforsikring, da dette er en kollektiv forsikring som Samfunnsviterne har forhandlet frem på vegne av sine medlemmer.

Dermed er det ikke 30 prosent medlemsrabatt, men forsikringen teller med for å oppnå samlerabatt på 5 prosent.

Mikkel betaler kun 1466 kroner i året for sin kollektive innboforsikring. Med en forsikringssum på 1.500.000 kroner i prissone 2 (Viken), er dette en gunstig pris som Mikkel vanskelig hadde oppnådd uten Samfunnsviterne til å forhandle for seg.

For deg som har hytte: Hytteforsikring

Eier du hytte bør du på det sterkeste vurdere hytteforsikring. Hytteforsikring dekker vanligvis vann- og rørskader, eller skader som følge av styrtregn.

Storebrands Hytteforsikring dekker dessuten dokumenterte utgifter til tining eller annen tilrettelegging med inntil 50 000 kroner, dersom utvendig vann- eller avløpsledning er frosset og dermed ikke kan brukes. Dette er en privat skadeforsikring, hvor du som medlem av Samfunnsviterne får 30 prosent medlemsrabatt hos Storebrand. Kjøper du forsikringen på nett, får du dessuten 10 prosent nettbestillingsrabatt. Inngår denne som en av tre eller flere forsikringer, får du i tillegg 5 prosent samlerabatt.

Fullpris for Mikkels hytteforsikring ville vært 3500 kroner i året. Siden dette er hans tredje forsikring hos Storebrand og også denne er kjøpt på nett, oppnår han dermed full pott på medlemsrabatter: medlemsrabatt, samlerabatt og nettbestillingsrabatt. Derfor betaler Mikkel 2094,75 kroner for sin hytteforsikring, og sparer 1405,25 kroner i året.

Sånn! Da er du kanskje litt mer rustet mot vinterens herjinger med hjem og bolig!

Disclaimer: Mikkel er en fiktiv persona som representerer medlemsmassen. Regnestykkene som viser Mikkels besparelser er derfor veiledende og kun ment som illustrasjon.

Andre aktuelle rabatter og avtaler

Illustrasjon av en sparegris. En mynt faller oppi.

Danske Bank. Spar tusenvis av kroner

Vi har forhandlet med banken om renta slik at du slipper. Få tilgang til en av markedets beste betingelser på boliglån gjennom vår avtale med Danske Bank.