MEDLEMSFORDELER

Vi hjelper deg med alle spørsmål om lønn, arbeidsvilkår og karriere. I tillegg får du tilgang til andre gunstige medlemsfordeler. Blant annet tilbyr vi et av markedets beste bank- og forsikringstilbud. Les mer om medlemsfordelene i Samfunnsviterne.

Akademikerne Pluss fremforhandler medlemsavtaler på vegne av Samfunnsviterne. Les mer om appen A+ Samfunnsviterne, som gir deg tilgang til alle medlemsfordelene i en app - lett tilgjengelig på din smarttelefon. 
Dommerhammer

Juridisk hjelp

Samfunnsviterne hjelper deg dersom du har spørsmål om arbeidstid, omorganisering, eller øvrige spørsmål knyttet til ditt arbeidsforhold.

Les mer

En rosa sparegris

Bankavtale

Samfunnsviterne har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interesser. Vi er derfor glade for å kunne tilby medlemmene en av markedets beste avtaler innen bank. Benytt deg av tilbudet i Danske Bank.

Les mer

Et gult forsikringspapir

Forsikringsavtale med Storebrand

Vi er glade for å kunne tilby medlemmene en av markedets beste avtaler innen forsikring.

Les mer

Piler som beveger seg opp + en krone

Pensjon og fondssparing

Som medlem i Samfunnsviterne får du tilgang til ekstra rimelig fondssparing hos Kron, og gunstige pensjonsavtaler hos Kron og Storebrand. Du har også tilgang til filmer og brosjyrer som gir deg veiledning i pensjon.

Les mer

En mann sitter foran en PC-skjerm

Veiledning i lønn

Samfunnsviterne skal være en pådriver i arbeidet med å styrke sammenhengen mellom utdanning, kompetanse og erfaring, og lønn. Samfunnsviterne skal utøve tariffpolitikk både lokalt og sentralt, og arbeide for å heve lønnsnivået til medlemmer i alle sektorer. Samfunnsviternes medlemmer har tilgang til lønnsstatistikk, råd og veiledning i lønnsforhandlinger.

Les mer

En rød bil

Gunstige priser på bil og bilabonnement

Planer om ny elbil? Som medlem får du gode tilbud på bil hos Bertel O. Steen og BMW, i tillegg til gunstige priser på bilabonnement gjennom Imove.

Les mer

Rabattavtaler

Medlemskap i Samfunnsviterne gir deg tilgang til en rekke gode medlemsfordeler. Her er en oversikt over rabattavtaler medlemmene kan benytte seg av!

Les mer

En illustrasjon av en PC og en eksamenshatt festet på PCen

Faglig påfyll: kurs og karriere

Vi viser vei for våre medlemmer, uansett om de er i starten av din arbeidskarriere, har jobbet noen år og ønsker et karriereskifte eller om de nærmer deg pensjonsalder. Kurs og møteplassene foreningene inviterer medlemmene til, er en del av det faglige tilbudet Samfunnsviterne tilbyr sine medlemmer.

Les mer

En mann som holder en telefon, en bok, et papir og en stresskoffert.

Nyutdannet

Les mer

Dine medlemsfordeler – rett i lomma!


Les mer