MEDLEMSFORDELER

Samfunnsviterne hjelper deg med alle spørsmål om lønn, arbeidsvilkår og karriere. I tillegg får du tilgang til andre gunstige medlemsfordeler. Blant annet tilbyr vi et av markedets beste bank- og forsikringstilbud. Les mer om de gunstige medlemsfordelene i Samfunnsviterne.

For enkelte av medlemsfordelene må du logge deg inn på Min side for informasjon om hvordan du kan benytte deg av dem.

 

JURIDISKE TJENESTER, ARBEIDSRETT, RÅD OG VEILEDNING

Samfunnsviterne hjelper deg dersom du har spørsmål om lønn, arbeidstid, omorganisering, eller øvrige spørsmål knyttet til ditt arbeidsforhold. 

Les mer om vårt tilbud innen juridisk bistand og rådgivning

 

HAR DU SPØRSMÅL SOM KREVER EN JURIDISK VURDERING? 

Har du andre juridiske spørsmål som ikke er relatert til ditt arbeidsforhold, tilbyr Samfunnsviterne 3 timer gratis juridisk bistand pr. telefon innen et vidt spekter rettsområder.

Les mer om avtalen og hvordan du går fram for å benytte deg av den

 

LØNN OG PENSJON

Samfunnsviterne skal være en pådriver i arbeidet med å styrke sammenhengen mellom utdanning, kompetanse, erfaring og lønn. Samfunnsviternes medlemmer har tilgang til lønnsstatistikk, råd og veiledning i lønnsforhandlinger. Vi tilbyr også rabattert pensjonsveiledning for medlemmer med privat tjenestepensjon.

Driver du egen virksomhet kan du opprette en svært gunstig pensjonsavtale gjennom vår samarbeidspartner Storebrand. Forutsigbare betingelser, relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon er noen av fordelene vi har fremforhandlet. Mer informasjon om tilbudet finner du her, ved å kontakte Storebrand på tlf. 22 31 52 77, eller send e-post til bedrift@storebrand.no. 

Les mer om medlemsfordelene innen lønn.

 

BANK OG FORSIKRING

Samfunnsviternes medlemmer får blant markedets beste priser og vilkår på bank og forsikring gjennom avtalen med Danske Bank og Storebrand. I Danske Bank har du garantert en av markedets beste betingelser på lån.

Les mer om bankavtalen i Danske Bank og tilbudet i Storebrand forsikring.

Kontakt forsikringskontoret for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 67 51 93 09
E-post:
Følg lenken over og send epost fra skjema på siden

 

KARRIERE

Gjennom vårt karrieretilbud deler vi vår kunnskap om arbeidsmarkedet, jobbsøkerprosessen og karriereutvikling. Medlemmene får konkrete eksempler, maler og verktøy for å fremme sin kompetanse.

Les mer om medlemsfordelene innen karriere.

 

AKTIVITETER

Samfunnsviternes lokal-, fylkesavdelinger og studentlag inviterer medlemmer til faglige og sosiale møteplasser. De fleste av arrangementene er gratis for medlemmene.

Følg med på Samfunnsviternes kurs- og aktivitetsoversikt.

 

FAGLIGE KURS OG MØTEPLASSER

Samfunnsviterne tilbyr rabatt på kurs hos Juristenes utdanningssenter

Vi arrangerer også egne kurs og møteplasser, arrangert av Samfunnsviternes sentralt og i våre fylkesavdelinger. Se vår kurs og aktivitetsoversikt.

Les mer om faglige kurs og tilbud

 

RABATTAVTALER 

Samfunnsviterne tilbyr flere gunstige rabattavtaler. Vi har blant annet en avtale om rabatt på utvalgte bilmerker gjennom Bertel O. Steen. Visste du at du gjennom medlemskap i Samfunnsviterne kan få en strømavtale i Fjordkraft, rabatt på digitale ordbøker fra Ordnett, rabatt på synsundersøkelser og briller fra Brilleland eller rabatt på tidsskrifter fra Universitetsforlaget?

Les mer om rabattavtalene Samfunnsviterne tilbyr

 

SAMFUNNSVITEREN

Samfunnsviteren er Samfunnsviternes digitale medlemsmagasin. I Samfunnsviteren finner du artikler om arbeidsliv, fag, forskning, og aktuell informasjon fra foreningen. Magasinet utgis som temanummer fire ganger årlig.

Les mer om Samfunnsviteren

 

 

Nyutdannet/arbeidssøkende

Nyutdannet eller på jakt etter ny jobb? Se Samfunnsviternes medlemsfordeler her.

Les mer