vi viser vei

Senior

Har du noen år på baken i arbeidslivet, har du mye erfaring og kunnskap som arbeidsmarkedet setter pris på. Vi kan hjelpe deg å synliggjøre det!

Illustrasjon av en eldre kvinne som jobber på en laptop. Bak henne henger et diplom.

faglig påfyll - når det passer deg

Digitale kurs som kan være av interesse

Samfunnviterne tilbyr en rekke kurs og møteplasser for medlemmene våre - skreddersydd for deg som er samfunnsviter og humanist. Her har vi samlet noen digitale kurs som vil kunne være av interesse.

Aktivt medarbeiderskap i senkarrieren

Hvordan planlegger du karrieren når du har passert 50 år? Få påfyll og inspirasjon til å ta aktive valg i din egen jobb og utvikling.

Aktivt medarbeiderskap og omstillingskompetanse

I dette kurset får du økte kunnskaper, ferdigheter og holdninger til å ta et aktivt medarbeiderskap - og får innsikt i hva som kjennetegner gode endrings- og utviklingsprosesser.

Livslang læring

I dette kurset går vi gjennom syv nøkkelelementer i livslang læring, og utfordrer deg, gjennom enkle verktøy, til å reflektere over hvordan du skal lage din egen plan for livslang læring.

Mål, mening og motivasjon

Hva motiveres du av? Hva er dine styrker, verdier og mål? Få verktøyene til å kartlegge, forstå og lykkes med din motivasjon og dine mål.

Faglig påfyll og møteplasser

Kurs og arrangement

Faglige møteplasser - oppdatert kompetanse - verdifullt nettverk. Grip muligheten og meld deg på et av våre kurs i dag.

Nærbilde av hendene til en mann som deltar på en konferanse. Foran seg har han en laptop, en notatblokk og en penn

Samfunnsviternes kurs for tillitsvalgte

God tillitsvalgtopplæring er et viktig satsingsområde for foreningen, og våre kurs og konferanser er også en fin arena for å treffe andre tillitsvalgte og medlemmer i sammenlignbare virksomheter.